رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین خبر داد؛

پلمپ کارخانه تولید خوراک دام بدون پروانه در قزوین

پلمپ کارخانه تولید خوراک دام بدون پروانه در قزوین
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: کارخانه تولید خوراک دام متخلف در قزوین پلمپ شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عیسی یزدی در گفت‌وگو با شاخص، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های سازمان دامپزشکی توجه به بهداشت خوراک دام برای تحقق سیاست امنیت بهداشتی از مزرعه تا سفره است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص،,

وی افزود: در همین راستا یک کارخانه تولید خوراک دام غیر مجاز، با دستور مقام قضایی در شهرستان قزوین پلمپ شد که ضمن عدم رعایت حریم لازم از بافت روستا و مراکز پرورش دام ، بدون اخذ پروانه بهداشتی دامپزشکی مبادرت به فعالیت کرده بود.

,

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: این واحد تولید کننده خوراک دام پس از بررسی‌های کارشناسی و تذکرات لازم با همکاری مقامات قضائی و طی مراحل قانونی پلمپ شد.

,

این مسئول عنوان کرد:  هرگونه فعالیت برای تهیه و توزیع خوراک دام، طیور و آبزیان منوط به اخذ پروانه بهداشتی از اداره کل دامپزشکی استان است و بر این اساس و در راستای اجرای ماده ۱۹ آئین نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی صاحبان و متصدیان واحدهای موضوع ماده ۲ آئین نامه مذکور را به اخذ پروانه و معرفی مسئول فنی بهداشتی مکلف می نماید.

,

وی یادآور شد: در صورت محرز شدن تهدید علیه بهداشت عمومی حسب ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی ،مجازاتهای سنگینی برای متصدی واحدهای متخلف درنظر گرفته شده است.

,

غیاث یزدی در پایان بیان کرد: واحدهای فعال و دارای مجوز نیز بطور ادواری مورد بازرسی و نمونه برداری های لازم قرار گرفته و از این طریق بر عملکردشان نظارت می شود.

,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه