پیشرفت 60 درصدی مسیر گردشگری سردابه به اردبیل

پیشرفت 60 درصدی مسیر گردشگری سردابه به  اردبیل
معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل از پیشرفت 60 درصدی مسیر گردشگری سردابه به یدی بلوک در شهرستان اردبیل خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  سبلان‌ما، ناصر محمودی بعد از ظهر چهارشنبه در بازدید از محل اجرای  پروژه سردابه اظهار داشت: این پروژه شامل خاکبرداری، خاکریزی، کانال کشی و احداث کانال سنگی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

وی اضافه کرد: کانال سنگی کنار جاده به طول 900 متر، تسطیح و بسترکوبی و احداث پیاده راه سنگی به طول 200 متر و اجرای دو لایه زیراساس در بخش غیر سنگی مسیر به طول 900 متر عملیاتی می شود.

,

معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل بخش های دیگر این پروژه را شامل احداث یک دستگاه پل دالی چهار متری به همراه دستک ها به طول حدود 40 متر، احداث یک مورد آبرو هزار دوقلو، یک مورد آبرو هزار تک رو و یک مورد آبرو 600 به همراه دستک ها برشمرد.

,

محمودی همچنین افزود: احداث دو عدد دیوار حائل سنگی به طول مجموعا 30 متر در دست اقدام است و در مجموع این پروژه بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

,

وی گفت: اعتبار پیش بینی شده برای این پروژه 820 میلیون تومان است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه