آمریکا یک فرد و شرکت کره شمالی را تحریم کرد

آمریکا یک فرد و شرکت کره شمالی را تحریم کرد
وزارت خزانه‌داری آمریکا پنجشنبه یک فرد و یک شرکت کره شمالی را به بهانه حمله سایبری به اهدافی در آمریکا تحریم کرد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه یک فرد و یک شرکت در کره شمالی را به بهانه انجام حملات سایبری علیه اهدافی در آمریکا هدف تحریم قرار داد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای ادعا کرده این برنامه‌نویس رایانه و شرکتی که او برایش کار می‌کرده مسئول حمله سایبری با باج‌افزار «واناکری» در سال ۲۰۱۷ به اهدفی در سراسر جهان بوده است. 

,

اشاره خزانه‌داری آمریکا به یک حمله سایبری جهانی در سال ۲۰۱۷ با «باج‌افزار واناکرای» بود که ادعا می‌شود هزاران رایانه را در ده‌ها کشور جهان آلوده ساخت. 

,

واشنگتن علاوه بر این این شخص و شرکت را به حمله سایبری سال ۲۰۱۴ به شرکت سونی متهم و ادعا کرده آنها با دولت کره شمالی ارتباط دارند.

,

در بیانیه خزانه‌داری آمریکا آمده است: «آنها به نیابت از دولت کره شمالی یا حزب کارگر کره شبکه‌ها و سیستم‌های رایانه‌ای را علیه اهدافی در خارج از کره شمالی به کار گرفته و فعالیت‌های قابل‌توجهی در زمینه تضعیف امنیت سایبری انجام داده‌اند.»  

,

انتهای پیام/ 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه