با برگزاری رزمایش سپاهیان محمد رسول الله(۲)؛
بسیج نیروهای مردمی در ۱۰ شهرستان بوشهر در راستای خدمت به مردم
فرمانده سپاه استان بوشهر گفت: رزمایش سراسری اقتدار عاشورایی بسیج – سپاهیان حضرت محمد رسول الله (ص) 2 همزمان با سراسر کشور در دو مرحله برگزار می شود و در مرحله اول که 18 شهریور برگزار با شرکت گردان های بیت المقدس درمراکز شهرستان ها به مدت 24 ساعت شامل اردوکشی، پیادوه روی و رزم شبانه برگزار می شود[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از سپاس؛ سردار علی رزمجو فرمانده سپاه استان بوشهر گفت: رزمایش سراسری اقتدار عاشورایی بسیج – سپاهیان حضرت محمد رسول الله (ص) 2 همزمان با سراسر کشور در دو مرحله برگزار می شود و در مرحله اول که 18 شهریور برگزار با شرکت گردان های بیت المقدس درمراکز شهرستان ها به مدت 24 ساعت شامل اردوکشی، پیادوه روی و رزم شبانه برگزار می شود و دو هدف خدمت رسانی به مردم و نمایش اقتدار مردمی دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس,

وی ادامه داد: همزمان با این رزمایش 200 گروه جهادی خدمات قابل توجهی به مناطق محروم از قبیل ویزیت رایگان، کمک احداث و نوسازی خانه های نیازمندان، کمک به پاکسازی سواحل، آموزش های مناسب با نیازمندهای روستایی ارائه می کنند.
فرمانده سپاه استان بوشهر گفت: در مرحله دوم رزمایش در یکی از روزهای هفته دفاع مقدس همزمان با سراسر کشور تجمع 20 هزاری نفری بسیجیان در استان بوشهر برگزار می شود.
انتهای پیام/

, وی ادامه داد: همزمان با این رزمایش 200 گروه جهادی خدمات قابل توجهی به مناطق محروم از قبیل ویزیت رایگان، کمک احداث و نوسازی خانه های نیازمندان، کمک به پاکسازی سواحل، آموزش های مناسب با نیازمندهای روستایی ارائه می کنند.
,فرمانده سپاه استان بوشهر گفت: در مرحله دوم رزمایش در یکی از روزهای هفته دفاع مقدس همزمان با سراسر کشور تجمع 20 هزاری نفری بسیجیان در استان بوشهر برگزار می شود.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه