رئیس جامعه متخصصین داخلی ایران:

مشکل کمبود اقلام دارویی طی روزهای آینده برطرف خواهد شد

مشکل کمبود اقلام دارویی طی روزهای آینده برطرف خواهد شد
رئیس جامعه متخصصین داخلی ایران گفت: طی چند روز اخیر مشکلاتی در زمینه تهیه داروهای بیماران خاص مانند بیماران نارسایی کلیه و قلبی داشته‌ایم که امیدواریم با تدابیر صورت گرفته این مشکلات برطرف شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ایرج خسرونیا رئیس جامعه متخصصین داخلی ایران در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: خوشبختانه در حال حاضر در زمینه داروهایی که به صورت عادی توسط بیماران مصرف می‌شود کمبودی وجود نداشته اما در تأمین برخی از اقلام دارویی که برای بیماران خاص به کار می‌رود ممکن است با کمبودهایی مواجه باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی افزود: شرکت‌های واردکننده این داروها تلاش می‌کنند تا با نگه داشتن این داروها در انبارها آنها را گران‌تر بفروشند.
,
 
,
خسرونیا خاطرنشان کرد: طی چند روز اخیر مشکلاتی در زمینه تهیه داروهای بیماران خاص مانند بیماران نارسایی کلیه و قلبی داشته‌ایم که امیدواریم با تدابیر صورت گرفته این مشکلات برطرف شود.
,
 
,
رئیس جامعه متخصصین داخلی ایران خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی از این اقلام دارویی در گمرک وجود دارد اما آزاد شدن آنها با مشکلاتی مواجه است.
,
 
,
وی در پایان گفت: با توجه به ارز اختصاص یافته برای داروها مشکل کمبود اقلام دارویی تا روزهای آینده برطرف خواهد شد اما باید این نکته را مدنظر داشته باشیم که کمبود برخی از اقلام دارویی مختص کشور ما نیست و در سایر کشورها نیز در مواقعی این مشکلات به وجود می‌آید.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه