بازدید سرزده فرماندار خوی از بیمارستانهای سطح شهر
فرماندار شهرستان خوی گفت: وضعیت موجود بیمارستاها مناسب و در خور شأن مردم خوی نیست و امیدواریم با افتتاح بیمارستان 160تخت خوابی بسیاری از مشکلات شهروندان حل گردد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آذرنــگاه از اذربایجان غربی؛ فرماندار شهرستان خوی به همراه معاون سیاسی و برنامه ریزی فرمانداری در بازدید سرزده از وضعیت بیمارستانهای قمربنی هاشم ، مدنی و کلینیک خاتم الانبیاء سازمان تامین اجتماعی بازدید کرد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, آذرنــگاه,سیوانی ضمن عیادت از بیماران و دیدار با کادر پزشکی بیمارستانها ، از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات موجود بیمارستانهای خوی قرار گرفت.
,وی در ادامه با اعلام حمایت همه جانبه از احداث هر گونه بیمارستان خصوصی در خوی اظهار داشت: وضعیت موجود در بیمارستان ها باید مناسب و درخورشان مردم خوی باشد و امیدواریم با افتتاح بیمارستان 160تخت خوابی بسیاری از مشکلات شهروندان حل گردد.
,در ادامه طاهرلو مدیر شبکه بهداشت خوی نیز از نوسازی اتاق ها و لوازم بستری و تجهیزات بیمارستان ها در آینده نزدیک خبر داد.
,انتهای پیام/ه
,]
ارسال دیدگاه