رییس محیط زیست تربت حیدریه:

۲۷۰هزار هکتار از اراضی ملی تربت حیدریه زیستگاه حیات وحش است

۲۷۰هزار هکتار از اراضی ملی تربت حیدریه زیستگاه حیات وحش است
رییس محیط زیست تربت حیدریه گفت: این شهرستان با 370 هزار هکتار وسعت، دارای 270 هزار هکتار اراضی ملی است که در آنها از جمله خزندگان، چهارپایان، گوشت خواران و علف خواران و گونه های مختلف پرندگان وحشی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از تابان تربت، تربت حیدریه، سعید پشم چی در مراسم تقدیر از محیط بانان در معدن طلای زرمهر بخش بایگ تربت حیدریه، افزود: در ۲۰ هزار هکتار از ارتفاعات شمال شرق تربت حیدریه، منطقه شکار ممنوع ژرف واقع است که در حال حاضر به ذخیره گاه حیات وحش منطقه تبدیل شده که در آن یکی از پاسگاه های محیط بانی مستقر است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, تابان تربت, تربت حیدریه،,

وی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۸ مورد تخلف شکار ممنوعه در تربت حیدریه داشتیم که همه آنها به مراجع قضایی معرفی شدند.

,

رییس محیط زیست تربت حیدریه با اشاره به اینکه این شهرستان یکی از شهرهای غیر صنعتی محسوب می شود، اظهار داشت: وسعت بیشتر این شهرستان اراضی ملی است که می توان از پتانسیل آن در خصوص گردشگری و تولید گیاهان دارویی استفاده کرد.

,

پشم چی افزود: خوشبختانه تربت حیدریه در جلوگیری از تخریب محیط زیست جزء شهرهای پیشرو در خراسان رضوی است.

,

وی با اشاره به کاهش شکار غیر مجاز در تربت حیدریه، افزود: دستگاه قضایی در این شهرستان به خوبی از محیط زیست حمایت می کنند به طوری که سال گذشته یک نمونه صید غیر مجاز پلنگ داشتیم که با رای قاطع دستگاه قضا مواجه شد که این امرباعث بازدارندگی شکار غیر مجازشده است.

,

وی بیان کرد: محیط زیست تربت حیدریه برای سه هزارنفر اسلحه مجوز داده که بیشتر سلاح های غیر مجاز به صورت خودجوش دراین شهرستان درحال تحویل است.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه