در حسینیه عاشقان کربلای ساری؛

مردم مازندران با پیکر فرزندان فاطمه(س) بازگشته از سوریه وداع کردند

مردم مازندران با پیکر فرزندان فاطمه(س) بازگشته از سوریه وداع کردند
مردم دلداه به مکتب سیدالشهدا(ع) با پیکر فرزندان مازندرانی فاطمه(س) بازگشته از سوریه وداع کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، در اولین شب محرم الحرام 1440 قمری اقشار مختلف مردم ساری و سرزمین علویان با حضور بیشمار در حسینیه عاشقان کربلای ساری، بار دیگر ارادت خود را به سیدالشهدا(ع) و فرزندان فاطمه(س) که در راه دفاع از حریت و آزادگی در شام بلا به شهادت رسیدند اعلام و وداع با شکوه برپا کردند.

آئین وداع با پیکر بازگشته از سفر چند ساله شهیدان مازندرانی مدافع حرم، دو سلاله زهرا(س) سید جلال حبیب الله پور و سید سجاد خلیلی مسن ترین و جوان ترین شهدای مدافع حرم استان با شکوه خاصی مصادف با اولین شب سال جدید قمری(اول محرم 1440) برگزار شد.

در این آئین پس از تلاوت قرآن برادر حمزه زاهدی و نواختن مارش نظامی گروه نوازندگان سپاه کربلا، ابدان بی سر و زخمی دو شهید خاندان سادات مازندران وارد حسینیه عاشقان کربلا شد و با استقبال بی نظیر جوانان، زنان و آحاد مردم ولایتمدار و عاشق راه شهادت و مجاهدت فی سبیل الله قرار گرفتند.

قرائت دلگویه دختر شهید حبیب الله پور در فراغ پدر و سخنرانی توام با روضه اهل بیت(ع) در کربلای حجه الاسلام ترابی نسب بعد از مرثیه خوانی مداح اهل بیت(ع) از عناوین برنامه وداع با شهیدان مدافع حرم بود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه