تولید سالانه ۲ میلیون تن علوفه در استان اردبیل
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اردبیل از تولید سالانه بیش از 2 میلیون تن علوفه در این استان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سبلانما، نوبخت اژدری امروز در جلسه هماهنگی تامین نهاده های دامی استان اردبیل اظهار داشت: نیاز علوفه ای سالانه واحدهای دامداری این استان 2 هزار و 135 تن است ولی امسال بدلیل خشکسالی در استان های همجوار حجم زیادی از علوفه تولیدی استان روانه استان های همجوار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانما,وی افزود: در حال حاضر 14 کارخانه تولید خوراک دام در استان فعال است و مجوز تاسیس هفت کارخانه دیگر نیز با ظرفیت 136 هزار تن صادر شده است.
,معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اردبیل اظهار داشت: کارخانه های تولید خوراک دام دارای سامانه اینترنتی منسجم و ملی هستند و مدیران این کارخانه ها باید در سامانه اطلس عضو شده و بادرج مشخصات کامل و میزان تولید محصولات و تنوع محصولات حضور فعالی در عرصه فروش محصولات تولیدی داشته باشند.
,اژدری افزود: کمیته کنترل کمی و کیفی معاونت بهبود تولیدات دامی به صورت منظم محصولات تولیدی کارخانه های تولیدی خوراک دام و طیور را کنترل می کند و با اداره کل دامپزشکی استان همکاری دارد.
,وی گفت: کارخانه های آرد سازی و اتحادیه ها و تشکل ها نیز با انسجام و یکپارچگی در تلاش هستند تا محصولاتی که به واحدهای دامپروری و مرغداری ارائه می کنند از لحاظ کیفی و ارزش غذایی و بهداشتی در سطح قابل قبولی باشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه