اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رد شکایت از بازپرس فیلترکننده تلگرام

رد شکایت از بازپرس فیلترکننده تلگرام
قرار منع تعقیب بازپرس صادر کننده دستور فیلتر تلگرام که در پی شکایت چند وکیل دادگستری از او صادر شده بود، در دادگاه تایید شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ بود که دادستانی تهران دستور قضایی مسدودسازی پیام رسان تلگرام را منتشر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بازپرس شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانه تهران در دستور قضایی خود در این باره تاکید کرده بود که " کلیه ارائه دهندگان خدمات دسترسی به اینترنت کشور خصوصاً شرکت ارتباطات زیر ساخت و اپراتورهای تلفن و دارندگان پروانه ارائه خدمات ارتباطات ثابت مکلف‌­اند از تاریخ۹۷/۰۲/۱۰ نسبت به اعمال مسدودسازی کامل وب سایت و اپلیکیشن شبکه اجتماعی تلگرام اقدام کنند."

,

با بروز واکنش‌های مختلف به این اقدام، چند تن از وکلای دادگستری از تصمیم بازپرس شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانه تهران مبنی بر فیلتر تلگرام شکایت کردند اما چندی بعد، عباس جعفری دولت آبادی دادستان تهران ضمن انتقاد از کسانی که بازپرس دادسرای فرهنگ و رسانه را به لحاظ مسدودسازی تلگرام مورد هجمه قرار داده‌اند، گفت: این افراد علیه بازپرس شکایت کیفری کردند که این شکایت منتهی به صدور قرار منع تعقیب شد.

,

پس از صدور قرار منع تعقیب، شاکیان پرونده در نشستی خبری اعلام کردند که نسبت به قرار صادره از سوی شعبه ۷ دادسرای ویژه کارکنان دولت در این باره اعتراض کرده‌اند و بر این اساس پرونده برای رسیدگی به اعتراض به شعبه ۱۰۵۷ دادگاه کیفری ۲ ویژه کارکنان دولت رفت و این شعبه در رای قطعی خود که با نقل قولی از دکتر ناصرکاتوزیان درباره تعریف آزادی، آغاز شده است، اقدام بیژن قاسم زاده -بازپرس صادر کننده دستور فیلتر تلگرام- را غیر قانونی تشخیص نداده و لذا قرار صادره مبنی بر منع تعقیب او را تایید کرده است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه