تا پایان شهریور ماه سالجاری؛
مطالبات فرهنگیان اردبیل پرداخت می شود
معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل گفت: بخش عمده ای از مطالبات فرهنگیان این استان تا پایان شهریور جاری پرداخت می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلانما، علی نواداد در نشست امروز شورای آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار داشت: معوقات معلمان دارای اهمیت زیادی بوده و از دغدغه های مهم مدیران و مسئولان ارشد این استان است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانما, .,وی اظهار داشت: نشست هایی برای حل این مشکل برگزار شد که نتیجه آن پرداخت 40 درصدی مطالبات فرهنگیان و کادر آموزش و پرورش استان است.
, .,نواداد گفت: با برنامه ریزی ها و اقدامات انجام شده سال تحصیلی جدید در مناطق مختلف استان بدون مشکل آغاز می شود و دانش آموزان به عنوان آینده سازان اصلی جامعه و نیز معلمان و دست اندرکاران مدارس با آسودگی و نشاط بیشتر در عرصه تعلیم و تربیت حاضر می شوند.
, .,اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل در این نشست افزود: مشکلات ساخت مدارس در مسکن های مهر استان اردبیل نیز باید ازسوی این کارگروه پیگیری ، رسیدگی و برطرف شوند.
, .,وی همچنین خواستار فراهم شدن شرایط استفاده آموزش و پرورش استان اردبیل از ظرفیت مدارس غیرانتفاعی که در زمینه آموزش مسائل قرآنی فعالیت دارند، شد.
, .,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه