سوگواری سید و سالار شهیدان در سیستان وبلوچستان
مردم استان سیستان وبلوچستان همزمان با روز عاشورا، به عزاداری در سالروز شهادت مظلومانه سرور و سالار شهیدان (ع) و یاران باوفای ایشان پرداختند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، مردم شیعه و سنی استان سیستان وبلوچستان امروز پنج شنبه ۲۹ شهریور ۹۷ همزمان با ۱۰ محرم الحرام ۱۴۴۰ هجری قمری و روز عاشورای حسینی، به عزاداری و سوگواری در سالروز شهادت مظلومانه و جانسوز سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) و یاران باوفای ایشان پرداختند.
مردم عزادار و سیاه پوش این استان ضمن برپایی محافل و اجتماعات روضه خوانی و نوحه خوانی در مساجد، تکایا، حسینیهها و بقاع متبرکه، راه اندازی دسته های عزاداری، و همچنین قرائت زیارت عاشورای امام حسین (ع)، تعزیه خوانی و اجرای برخی آیینهای سنتی، در سوگ و مظلومیت شهدای کربلا به ویژه حضرت سیدالشهدا (ع)، اشک ماتم میریزند و بر سر و سینه میزنند.
در این روز هیئت های مذهبی شهرستان زاهدان به سمت میدان امام حسین (ع) محل اجتماع بزرگ عاشوراییان واقع در گلزار شهدا جنب مسجد حضرت جواد الائمه (ع) اقدام به مراسم دسته روی و عزاداری می کنند.
در پایان مراسم روز عاشورا هیئت های مذهبی برای اقامه نماز ظهر عاشورا به مدت 30 دقیقه عزاداری را متوقف کرده و سکوت می کنند زیرا پیام عزاداری محرم اقامه باشکوه نماز ظهر عاشورا و اهمیت دادن به نماز اول وقت است.
انتهای پیام/
, (ع),
,
, نماز ظهر عاشورا,
,
]
ارسال دیدگاه