جانشین فرمانده سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری:

عصبانیت دشمن حادثه ۳۱ شهریور را رقم زد

عصبانیت دشمن حادثه ۳۱ شهریور را رقم زد
جانشین فرمانده سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری گفت: دشمن از ما عصبانی است و ما را تروریست خطاب می‌کند و حادثه 31 شهریور را در اهواز به راه می‌اندازد امروز باید هوشیار باشیم و از ارزش‌ها و اعتقاداتی که به‌راحتی به دست نیامده دفاع کنیم تا شرمنده شهدا نشویم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز، سرهنگ پاسدار مهران مرادی جانشین فرماندهی سپاه قمر بنی‌هاشم (ع) در گفتگو با جهانبین نیوز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا هشت دفاع مقدس و ایام سوگواری سرور و سالار شهدا حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و هفته دفاع مقدس افزود: مؤلفه‌های در جنگ هشت‌ساله وجود داشت که عامل پیروزی ما در جنگ تحمیلی بودند و دشمن از آن‌ها هراس دارد و توان خود را به کار بسته و آن‌ها را شناسایی کرده و می‌خواهد از طریق آن‌ها به ما ضربه بزند و وارد جنگ شود که به تعبیر مقام معظم رهبری که ما در مصاف با جنگ نرم هستیم.

جانشین فرمانده سپاه قمر بنی‌هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری به مؤلفه‌های پیروزی در جنگ اشاره داشت و تصریح کرد: باید مؤلفه‌های موجود را بشناسیم تا بدانیم وظیفه ما چیست یکی از مؤلفه‌های موجود توفیق الهی بود که رزمندگان از آن به نام امدادهای غیبی یاد می‌کردند و ما چه در جنگ تحمیلی و چه در زمان انقلاب از امدادهای غیبی کم ندیدیم واقعه طبس یکی از این توفیقات الهی بود و همچنین عملیات بیت‌المقدس و پیروزی رزمندگان ما در این عملیات و آزادی فاو نیز یکی دیگر از توفیقات الهی وامدادهای غیبی بوده است. امروز دشمن تنها می‌خواهد اعتقادات باورهای ما را از بین ببرد و ما باید هوشیار باشیم.

وی خاطرنشان کرد: در جنگ هشت‌ساله توده‌های عظیم و خود جوش مردمی یکی دیگر از مؤلفه‌های پیروزی ما بود، مردم به‌صورت خودجوش به یکدیگر کمک می‌کردند به‌گونه‌ای که از اول جنگ تا پایان، 300 گردان بسیجی در جنگ حضور داشتند و بیش از 85 هزار شهید تقدیم انقلاب کردیم.

مرادی اظهار داشت: سومین مؤلفه پیروزی ما پیروی از ولایت‌فقیه است که دشمن بسیار از این ترس دارد بطوریکه کشورهای مسلمان را به سه دسته تقسیم کرده‌اند بخش اول کشورهایی که مسلمان دارند و رهبر ندارند که آن‌ها را بی‌خطر می‌دانند دوم کشورهایی که امام دارند وامت ندارند و کشورهایی که متصل به رهبر هستند که بسیار از آن‌ها می‌ترسند مانند کشور ما که همه پشت ولی امر خود هستیم و به همین خاطر دشمن از ما عصبانی است و ما را تروریست خطاب می‌کند و حادثه 31 شهریور در اهواز را به راه می‌اندازد امروز باید هوشیار باشم و از ارزش‌ها و اعتقاداتی که به‌راحتی به دشت نیامده دفاع کنیم تا شرمنده شهدا نشویم.م

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه