سخنران شب سوم عزاداری هیئت هنر و رسانه:

هنر و ادبیات عاشورایی،جلوه هایی از حقیقت نهضت حسینی است

هنر و ادبیات عاشورایی،جلوه هایی از حقیقت نهضت حسینی است
استاد حوزه و سخنران محافل مذهبی گفت: هنر و ادبیات عاشورایی، جلوه هایی از نور و حقیقت نهضت حسینی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قم فردا، حجت الاسلام و المسلمین حسینی الهاشمی ، شب گذشته طی سخنانی در سومین شب عزاداری هیئت هنر و رسانه قم که در مجتمع هدایت برگزار شد، با اشاره به این که زیارت سیدالشهدا(ع) و اقامه عزای حضرت، منشأ تحولات عجیبی در عالم بشریت است، ابراز داشت: حقیقتاً ما نمی فهمیم که به برکت نام و یاد امام حسین(ع) و عزای ایشان در عالم چه خبر است اما مهم این است که بکوشیم حسینی باشیم و مهم تر این که حسینی بمانیم تا عاقبت به خیر شویم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: همه هنرها و از جمله شعر و ادبیات عاشورایی به واسطه این که منتسب به دستگاه امام حسین(ع) است، جلوه ای از نور می باشد و زمینه ساز هدایت انسان می گردد.

,

این کارشناس مسایل دینی در ادامه تصریح کرد: برخلاف اظهار نظر برخی رسانه های مغرض و شبکه های اجتماعی کثیف و دروغ گو، ملت ایران به هیچ وجه یک ملت عبوس و غمبار نیست بلکه گریه و عزای او بر سیدالشهدا(ع) عامل نشاط باطنی و نیز شور و شعور فرهنگی و اجتماعی است.

,

وی اضافه کرد: اساساً فطرت انسان به دنبال حقانیت است و این حقانیت تجلی بسیار بارزی در دستگاه امام حسین(ع) دارد که باعث شیفتگی همه انسان های حقیقت طلب و آزادی خواه به این مکتب و مرام شده است.

,

حسینی الهاشمی همچنین گفت: روح ملیت و هویت مردم ما اعتقاد و باور عمیق به حضرات معصومین(ع) به خصوص سیدالشهدا(ع) است و باید با ابزارهای هنری و نیز خطابه و محافل عزا، همواره این بُعد مهم را پررنگ و جریان ساز نگه داشت.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه