فرمانده انتظامی بهشهر اعلام کرد؛
کشف ۲۵۵۶ قوطی رب گوجه احتکارشده در بهشهر
فرمانده انتظامی بهشهر از دستگیری محتکر مواد غذایی و کشف 2 هزارو 556 قوطی رب گوجه در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، ابراهیم شجاعی در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: به منظور مبارزه با احتکار و قاچاق کالا ماموران انتظامی این فرماندهی با انجام اقدامات اطلاعاتی موفق به شناسایی یک محتکر مواد غذایی در این شهرستان شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان بهشهر، تصریح کرد: ماموران پس از هماهنگی های قضائی با همکاری ماموران اداره صنعت، معدن و تجارت این شهرستان در بازرسی از انبار ذخیره کالا توسط متهم 2 هزارو 556 قوطی رب گوجه فرنگی کشف کردند .
شجاعی ارزش رب گوجه های شده را بالغ بر 860 میلیون ریال عنوان کرد و اظهار داشت : محل مورد نظر پلمب شد و کالای کشف شده برای واگذاری به مردم در اختیار اداره مربوطه قرار گرفت.
وی با اشاره به این که قاچاق و احتکار کالا اقدامی در جهت ضربه به اقتصاد کشور،منفعت طلبی و سوء استفاده از نیاز مصرف کنندگان محسوب می شوند، گفت: تحقق اقتصاد مقاومتی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیازمند همکاری آحاد جامعه با پلیس در توسعه امنیت پایدار در برابر تهدیدات اقتصادی، مقابله با مفسدان اقتصادی، محتکران و قاچاقچیان کالا و ارز است.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه