رئیس اتحادیه لوازم‌خانگی قم؛

مردم خرید کاذب انجام ندهند/ قیمت‌ها قطعاً به ثبات می‌رسد

مردم خرید کاذب انجام ندهند/ قیمت‌ها قطعاً به ثبات می‌رسد
رئیس اتحادیه لوازم‌خانگی قم بابیان این‌که قیمت‌ها قطعاً به ثبات می‌رسد، گفت: مردم خرید کاذب انجام ندهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا تفتی در گفتگو با خبرنگار  قم فردا،بابیان این‌که کاهش نرخ دلار و رسیدن آن به مرز واقعی علائم خوبی برای بازار دارد، اظهار داشت: اگر قیمت دلار به ثبات برسد قطعاً نوسانات بازار لوازم‌خانگی نیز فروکش می‌کند.
وی افزود: اگر حباب موجود در بازار ارز از بین برود قطعاً شاهد کاهش قیمت خواهیم بود و در این صورت تولیدکنندگان باید قیمت‌ها را کاهش دهند.
تفتی با دعوت از مردم برای مدیریت خرید خود ابراز داشت: مردم خرید کاذب انجام می‌دهند که مناسب نیست به‌طوری‌که باعث افزایش قیمت می‌شود.
وی بیان داشت: فشارهای روانی موجب شده مردم برای خرید جهیزیه یا سایر اقلامی که زمان کافی برای خرید آن‌ها دارند به تب‌وتاب بیفتند که همین موضوع در بازار حباب ایجاد می‌کند.
رئیس اتحادیه لوازم‌خانگی قم تصریح کرد: مشکل اصلی ما تقاضاهای کاذب برای خرید است که اگر فروکش کند، قیمت‌ها حداقل واقعی می‌شود و دست دلالان کوتاه می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: مشکلی در تهیه مواد اولیه نداریم و این قول را به مردم می‌دهیم که هیچ خللی در تولید لوازم‌خانگی ایجاد نخواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه