انتقاد عضو شورای شهر از گزارش حسابرسی کمیسیون ماده 5شهرداری
اکبر توسلی عضو کمیسیون عمران شورا با انتقاد از عملکرد کمیته کارکمیسیون ماده ۵ گفت برخی تصمیمات این کمیسیون خلاف منافع شهر و شهرداری است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از سپاس؛ اکبر توسلی عضو شوارای شهر بوشهر درنطق پیش از دستور عصر روز گذشته خود درجلسه علنی شورا گفت: برخی تصمیماتی که دراین کمیسیون گرفته می شود خلاف منافع شهر و مدیریت شهری است ومن موارد تخلف را به مسئولین مربوطه اعلام کرده ام که درصورت عدم جلوگیری از تصمیمات اشتباه و ادامه این روند ناعادلانه، مستندات موجود را رسانه ای می کند
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس,وی اظهار کرد: در شورای پنجم با توجه به شرایط خاص بندر بوشهر، نگاه خاصی در بودجه سال جاری به سازمان آتشنشانی شد که ازاین رو مبلغ ۳ میلیارد تومان جهت پلکان برقی و سایر تجهیز و نوسازی ناوگان این سازمان اختصاص داده شد اما متاسفانه علیرغم گذشت ۶ ماه از سال تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفته است.
توسلی افزود: طی یکسال گذشته شورای شهر بوشهر بوشهر مصوبات زیادی داشته است که از هئیت رئیسه شورا درخواست دارم گزارشی تهیه کنند که چند درصد مصوبات شورا اجرایی و چند درصد اجرایی نشده و دلیل عدم اجرای آنها چه بوده است که می تواند نقش مهمی در شفاف سازی شورا داشته باشد.
عضو شورا تصریح کرد: درمجلس شورای اسلامی دیوان محاسبات حسابرسی نهادها راانجام می دهد، در شوراهای شهر نیز حسابرس عملکردی شبیه دیوان محاسبات دارد و از وظایف شورا انتخاب حسابرس می باشد وزارت کشور نیز دستورالعمل مشخصی را در این خصوص ابلاغ کرده است امااینکه چرا جهت حسابرسی سال ۱۳۹۵ شهرداری و سازمانهای وابسته موسسه ارقام نگر آریا طبق قراداد تاکنون گزارش نهایی خودرا به شورا ارائه نداده است تعجب آور وسوال برانگیز بوده و از ریاست کمیسیون بودجه درخواست دارم این امرمهم را دردستورکارخود قراردهند.
انتهای پیام/
وی اظهار کرد: در شورای پنجم با توجه به شرایط خاص بندر بوشهر، نگاه خاصی در بودجه سال جاری به سازمان آتشنشانی شد که ازاین رو مبلغ ۳ میلیارد تومان جهت پلکان برقی و سایر تجهیز و نوسازی ناوگان این سازمان اختصاص داده شد اما متاسفانه علیرغم گذشت ۶ ماه از سال تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفته است.
,توسلی افزود: طی یکسال گذشته شورای شهر بوشهر بوشهر مصوبات زیادی داشته است که از هئیت رئیسه شورا درخواست دارم گزارشی تهیه کنند که چند درصد مصوبات شورا اجرایی و چند درصد اجرایی نشده و دلیل عدم اجرای آنها چه بوده است که می تواند نقش مهمی در شفاف سازی شورا داشته باشد.
,عضو شورا تصریح کرد: درمجلس شورای اسلامی دیوان محاسبات حسابرسی نهادها راانجام می دهد، در شوراهای شهر نیز حسابرس عملکردی شبیه دیوان محاسبات دارد و از وظایف شورا انتخاب حسابرس می باشد وزارت کشور نیز دستورالعمل مشخصی را در این خصوص ابلاغ کرده است امااینکه چرا جهت حسابرسی سال ۱۳۹۵ شهرداری و سازمانهای وابسته موسسه ارقام نگر آریا طبق قراداد تاکنون گزارش نهایی خودرا به شورا ارائه نداده است تعجب آور وسوال برانگیز بوده و از ریاست کمیسیون بودجه درخواست دارم این امرمهم را دردستورکارخود قراردهند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه