معاون هواشناسی مازندران اعلام کرد؛

بارش‌های سیل‌آسای پاییزی در راه مازندران

بارش‌های سیل‌آسای پاییزی در راه مازندران
معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران گفت: عصر جمعه تا شنبه با تقویت سامانه بارشی شاهد تشدید بارندگی و وزش باد در آسمان مازندران خواهیم بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، احمد اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: براساس نقشه‌های هواشناسی تا فردا جو نسبتاً پایداری در آسمان مازندران حاکم بود که احتمال بارش پراکنده به‌ویژه در غرب استان وجود دارد.

وی افزود: از روز جمعه با نفوذ جریانات خنک و مرطوب شمالی و عبور امواج تراز میانی انتظار داریم به‌تدریج شرایط برای ابرناکی آسمان، وزش باد از سمت غرب استان، رگبار و رعدوبرق پراکنده در آسمان مازندران فراهم شود.

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران بیان کرد: از عصر جمعه تا شنبه با تقویت سامانه بارشی شاهد تشدید بارندگی و وزش باد در آسمان مازندران خواهیم بود که انتظار داریم شاهد آب‌گرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن رودخانه‌ها و مسیل‌ها در استان باشیم.

اسدی با اشاره به کاهش محسوس دمای هوا در این مدت، تصریح کرد: ارتفاعات مازندران در این مدت ابری و مه‌آلود بوده و بارش در مناطق کوهستانی و سردسیر با ارتفاع بیش از 2هزار و 500 متر به‌صورت برف پیش‌بینی می‌شود

وی ادامه داد: باتوجه به این وضعیت لازم است کشاورزان در برداشت رتون‌های رسیده تسریع کنند.

معاون هواشناسی مازندران یادآور شد: براساس تجزیه و تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، از روز یک‌شنبه این سامانه بارشی به‌تدریج از آسمان مازندران خارج می‌شود.

اسدی در پایان گفت: دریای مازندران روزهای جمعه و شنبه به‌صورت مواج و طوفانی خواهد بود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه