۸۲ هزار نفر تحت پوشش مرکز بهداشت گنبد هستند
در حاشیۀ بازدید معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس که به منظور بررسی مشکلات و کمبودها و همچنین تقدیر از زحمات پرسنل از مراکز خدمات درمانی گنبدکاووس انجام شد، رئیس مرکز بهداشت شهرستان گنبدکاووس گفت: 82 هزار نفر تحت پوشش مرکز بهداشت گنبد هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قابوس نامه، فرهاد بدیعی، افزود: مجموعه تحت پوشش در مرکز بهداشتی درمانی شماره 3 شهری 55 هزار نفر، مرکز بهداشت درمانی 2 شهری، 12 هزار نفر و در مرکز 5 شهری، تعداد 10 هزار نفر است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه،, قابوس نامه،,وی همچنین تصریح کرد: در مرکز بهداشتی درمانی شماره 5 شهری علاوه بر خدمات بهداشت درمانی، خدمات دندانپزشکی و مشاوره رفتاری در زمینه رفتارهای پرخطر چون هپاتیت B و ایدز نیز ارائه می شود.
,معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس نیز به خبرنگاران گفت: مراکز بهداشت درمانی 2 و 3 و 5 شهری مراکزی بودند که مورد بازدید قرار گرفتند تا از نزدیک مسائل و مشکلات این حوزه ها مورد بررسی قرار گیرد و بتوانیم راهکارهایی برای حل این مشکلات احصا کنیم.
,عبدالقدیر کریمی ادامه داد: خوشبختانه در مرکز بهداشت درمانی شماره 5 شهری علاوه بر خدمات بهداشتی و درمانی، خدمات تجمیع دندانپزشکی نیز ارائه می شود که جمعیت شهری و روستاهای تعریف شده می توانند از خدمات دندانپزشکی این مرکز با قیمت دولتی بهره مند شوند.
,

, وی یاد آور شد: از موارد جالب و مهم دیگر در این مراکز این بود که مرکز بهداشت و درمانی شماره 2 شهری گنبدکاووس در محله آسیب پذیر قرار گرفته و خدمات بهداشتی و درمانی خوبی به محله سیدآباد و بدلجه که جز طرح شهید شوشتری است، ارائه می دهد.
,گفتنی است در این بازدید عضو خیرین سلامت شهرستان گنبدکاووس، حاج محمد شهرکی نیز حضور داشت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه