براثر بارندگی شدید؛
مدارس در غرب مازندران تعطیل شد
بارندگی شدید سبب آبگرفتگی معابر و خیابانهای درون شهری و تعطیلی مدارس در شهرستانهای غرب مازندران شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمدی مدیرکل مدیریت بحران استان مازندران گفت: با توجه به شدت بارندگیها در غرب مازندران، همه مقاطع تحصیلی مدارس شهرستانهای نور، رامسر، تنکابن، عباس آباد و چالوس همه مقاطع در نوبت صبح تعطیل است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی با بیان اینکه مدارس شهرستان نوشهر نوبت صبح و عصر نیز تعطیل است، افزور: وضعیت تعطیلی مدارس در نوبت عصر ساعت ۱۱ اعلام میشود.
,
سامانه بارشی که از بعدازظهر جمعه در مازندران حاکم شد سبب آبگرفتگی معابر شهری و برخی واحدهای مسکونی در مناطق مختلف استان شده است و به سقف شماری از واحدها نیز آسیب زد.
,
این بارندگی که شامگاه جمعه سبب خاموشی برق برخی از روستاها و شهرهای مازندران شده بود، بامداد شنبه نیز سبب آبگرفتگی معابر درون شهری و روستایی شد و گاز سه روستای تنکابن را قطع کرد و نگرانی از سرریز شدن سد میجران در شهرستان رامسر نیز افزایش یافته است.
,
شدت آبگرفتگی در برخی معابر و شهرهای مازندران به گونهای بود که اهالی برای تردد از قایق موتوری و تراکتور استفاده کردند.
,
هم اکنون باران با شدت بیشتری در مناطق مختلف مازندران در حال باردین است و این وضعیت بارشی تا بعدازظهر شنبه ادامه دارد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه