فرمانده انتظامی استان مرکزی خبر داد:
افزایش ۹۹ درصدی کشفیات کالای قاچاق در استان مرکزی
فرمانده انتظامی استان مرکزی از افزایش ۹۹ درصدی کشفیات کالای قاچاق در استان مرکزی خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ سردار عزیزی فرمانده انتظامی استان مرکزی روز شنبه در صبحگاه مشترک گرامیداشت هفته نیروی انتظامی گفت: امروزه نیروی انتظامی در کنار دیگر نیروهای امنیتی و نظامی، تلاش دارند امنیتی در خور شأن و منزلت مردم ایران زمین را به بهترین شکل مهیا کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,عزیزی در ادامه از حمایتهای نماینده محترم ولی فقیه و تمامی مسئولان و همراهی آحاد مردم در انجام هرچه مطلوبتر ماموریتهای نیروی انتظامی قدردانی کرد.
وی به برخی از آمار فرماندهی انتظامی استان در نیمه نخست امسال اشاره کرد و گفت: طی این مدت ۳۳۴ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان مرکزی کشف و ضبط شده است.
فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به اینکه کشفیات کالای قاچاق از رشد ۹۹ درصدی برخوردار بوده است ادامه داد: تلاش ها برای کشف کالای قاچاق با قوت ادامه دارد.
عزیزی خاطرنشان کرد: کشف بیش از ۳ تن مواد مخدر، دستگیری ۸ هزار و ۷۰۰ نفر از قاچاقچیان ، خرده فروشان و معتادان متجاهر و خدمات رسانی در ۲۴۳ هزار تماس عملیاتی در مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰، گوشه ای از اقدامات پلیس در نیمسال نخست امسال است.
انتهای پیام/
عزیزی در ادامه از حمایتهای نماینده محترم ولی فقیه و تمامی مسئولان و همراهی آحاد مردم در انجام هرچه مطلوبتر ماموریتهای نیروی انتظامی قدردانی کرد.
,وی به برخی از آمار فرماندهی انتظامی استان در نیمه نخست امسال اشاره کرد و گفت: طی این مدت ۳۳۴ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان مرکزی کشف و ضبط شده است.
,فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به اینکه کشفیات کالای قاچاق از رشد ۹۹ درصدی برخوردار بوده است ادامه داد: تلاش ها برای کشف کالای قاچاق با قوت ادامه دارد.
,عزیزی خاطرنشان کرد: کشف بیش از ۳ تن مواد مخدر، دستگیری ۸ هزار و ۷۰۰ نفر از قاچاقچیان ، خرده فروشان و معتادان متجاهر و خدمات رسانی در ۲۴۳ هزار تماس عملیاتی در مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰، گوشه ای از اقدامات پلیس در نیمسال نخست امسال است.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه