امام جمعه ایجرود

ائتلاف مبارزه با داعش ترفند دوباره آمریکا برای حضور در منطقه است

ائتلاف مبارزه با داعش ترفند دوباره آمریکا برای حضور در منطقه است
امام جمعه ایجرود با اشاره به ائتلاف آمریکا و هم پیمانانش برای مبارزه با گروه تروریستی داعش، گفت: هدف اصلی این ائتلاف نابودی تروریست ها نیست بلکه این ائتلاف در واقع ترفند دوباره استکبار جهانی برای حضور در منطقه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از نوین خبر حجت الاسلام محمدی مطلق در خطبه های این هفته نماز جمعه ایجرود ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: امنیت، آرامش و عزت امروز به برکت دوران دفاع مقدس حاصل شده است و همه ما مدیون یک مقطع تاریخی به نام دفاع مقدس هستیم.
امام جمعه ایجرود اظهارکرد: آمریکا بیش از سه دهه است که ایران را به جنگ نظامی تهدید می‏‌کند اما به برکت دفاع مقدس جرات حمله به کشورمان را ندارد

, شبکه اطلاع رسانی دانا, نوین خبر,
,

وی با اشاره به فرا رسیدن اول مهر به بازگشایی مدارس و مراکز تحصیلی اشاره کرد و افزود: آغاز سال تحصیلی زمان شکوفایی علمی دانش آموزان ،دانشجویان و طلاب است که شور ونشاط علمی را به کشور باز می گرداند.
امام جمعه ایجرود خاطر نشان کرد:مسوولان آموزش وپرورش توجه کنند در کنار آموزش به تزکیه نفس و تهذیب نفس نیز توجه داشته باشند و به مسایل تربیتی به ویژه نماز توجه کنند.
حجت الاسلام محمدی مطلق در ادامه به حیله گری های آمریکا در طول تاریخ اشاره کرد و گفت: آمریکا همیشه برای پیشبرد اهداف خود دست به اقداماتی می زند که هیچکدام از آنها در راستای رفاه جامعه انسانی نبوده و از جمله این اقدامات می توان به وجود آوردن و پشتیبانی از گروه های تروریستی همچون القاعده و داعش اشاره کرد.
وی با اشاره به ائتلاف کشورهای غربی و عربی برای مبارزه با گروه تروریستی داعش، گفت: هدف اصلی این ائتلاف نابودی تروریست ها نیست بلکه این ائتلاف در واقع پوششی برای حضور دوباره آمریکا در خاورمیانه است.

,
,
,
,

امام جمعه ایجرود عنوان کرد: داعش دست پرورده آمریکا بوده و با پشتیبانی کشورهای عربی منطقه تجهیز شده و باسلاح های آمریکایی دست به جنایت می زند و امروز طرح حمله آمریکا به داعش چیزی جزهمان حیله گری ها و مکاری های آمریکا نیست که از این رهگذر قصد دارد که یک بار دیگرمنطقه را به آشوب بکشاند، تفرقه ایجادکند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه