حکم راننده لندکروز جنجالی صادر شد/ حبس و تبعید به زاهدان فرجام تعدی به مامور پلیس

حکم راننده لندکروز جنجالی صادر شد/ حبس و تبعید به زاهدان فرجام تعدی به مامور پلیس
راننده جنجالی لندکروز که مامور پلیس شیراز را مورد ضرب و شتم قرار داده بود اکنون به 7 سال نیم حبس و دو سال تبعید به زاهدان محکوم شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فارس، چندی پیش کلیپی با موضوع ضرب و شتم مامور پلیس راهور شیراز در رسانه‌ها منتشر شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
انتشار این کلیپ به قدری سر و صدا ایجاد کرد که سخنگوی ناجا با انتشار پیامی اعلام کرد که پلیس در صدد دستگیری افرادی است که به مامور پلیس راهور هتاکی کرده‌‌اند.
,
 
,
آنچه در این کلیپ  به چشم می‌خورد آن بود که لندکروزی واژگون شده و راننده و یکی از همراهان وی افسر پلیس راهوار که مشغول به کمک رسانی به آنها هستند با ادعای اینکه در واژگونی خودرویشان نقش داشته مورد ضرب و شتم قرا می‌دهند، قضیه به اینجا ختم نمی‌شود و راننده هتاک وقتی مامور پلیس به بیمارستان منتقل می‌شود او را دوباره مورد ضرب و شتم قرار داده و عنوان می‌کند که باعث خاکی شدن کفش 3 میلیونی او شده است.
,
 
,
انتشار این اخبار و تصاویر، پیگیری سریع پلیس را به دنبال داشت تا اینکه چند روز بعد این راننده و همراه وی و کسی که با فیلبمرداری و انتشار آن در فضای مجازی نسبت به ملتهب ساختن فضا اقدام کرده بود شناسایی و دستگیر شدند.
,
 
,
آخرین پیگیری‌های خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس حاکی از آن است که روز گذشته حکم راننده خودروی لندکروز انشا شده اما هنوز ابلاغ نشده است.
,
 
,
متن این حکم حاکی از این است که 7 سال و نیم حبس و دو سال تبعید به زاهدان برای این فرد در نظر گرفته شده است، البته این حکم قابل نظرخواهی است.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه