logo
چهارشنبه 29 مهر 1405 | چهارشنبه 21 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

با ارتباط مستقیم با کربلا

رادیو اربعین افتتاح شد

رادیو اربعین افتتاح شد
رادیو اربعین ظهر امروز (۱۸ مهر ماه) با حضور جمعی از مدیران رادیو و تلویزیون و ارتباط مستقیم با حرم امام حسین (ع) افتتاح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم افتتاح رسمی چهارمین سال شبکه رادیویی اربعین ظهر امروز (۱۸ مهرماه) با حضور حمید شاه آبادی (معاون صدا)، مدیران ستادهای دوازده گانه اربعین حسینی و جمعی از مسئولان در حال برگزاری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
در ابتدای مراسم افتتاحیه چهارمین سال رادیو اربعین با حرم امام حسین (ع) در کربلای معلی ارتباط مستقیم برقرار شد.
,
 
,
در ادامه پیام آیت الله حسین نور همدانی به مناسبت افتتاح رادیو اربعین قرائت شد. در این پیام بر اهمیت قیام امام حسین (ع) تاکید شد.
,
 
,
حمید شاه آبادی، معاون صدای رییس صداوسیما نیز در سخنانی اظهار کرد: مایه خرسندی است که رادیو اربعین برای چهارمین سال کار خود را آغاز می‌کند. ما امروز با کوله باری از تجربه، یادگاری‌های شنوندگان و همدلی‌های مردم عزیز برای سال چهارم رادیو اربعین را افتتاح می‌کنیم. در واقع اگر مطالبه عمومی و علاقه‌مندی مردم نبود شاید ما این توفیق مکرر را نمی توانستیم به دست آوریم.
,
 
,
 
,
او در ادامه با تاکید بر اهمین نهضت عاشورا و مفاهیم حماسی که این نهضت دارد، گفت: محرم ماه مبارزه با ظلم، حماسه و پرچمداری ولایت است. ملت ما از این حال و هوا درس‌های زیادی گرفته، عاشوارهای زیادی را دیده است و درس مبارزه با ظلم، ولایت مداری و حماسه آموخته‌اند.
,
 
,
شاه‌آبادی اربعین را در راستای معرفی پیام عاشورا و برای زینبی شدن و زینبی ماندن دانست و اظهار کرد: حماسه اربعین نقطه عطفی برای تداوم نهضت حسینی بود. اگر در عاشورا حماسه بزرگ و ماندگاری صورت گرفت، در اربعین نیز ماموریت معرفی حرکت حسینی به دنیا انجام شد. در واقع ما جهانی شدن عاشورا را از اربعین آموخته‌ایم و یاد گرفتیم که باید نهضت امام حسین (ع) برای جهانیان بیان کنیم. بر همین اساس رسانه ملی نیز باید قدم جدی در این راستا بردارد. در دنیایی که واقعیت‌ها توسط برخی رسانه‌ها محو و تحریف ‌می‌شوند، رسانه ملی باید برای بیام مفاهیم واقعی نهضت عاشورا بیشتر تلاش کند.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه