فرمانده سپاه ناحیه اهر:
صحنه واقعه غدیر در شهرستان اهر بازسازی می شود
فرمانده سپاه ناحیه اهر گفت: پس از چندین ماه تلاش و تحمل زحمات فراوان از سوی هنرمندان و مسئولین شهرستان، صحنه واقعه غدیر در اهر بازسازی می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از اهروصال از اهر، سرهنگ پاسدار داود عباسی در جلسه هماهنگی بازسازی صحنه غدیر ضمن تبریک پیشاپیش هفته دفاع مقدس به رزمندگان دلاور، جانبازان و خانواده های شهداء گفت: در نظر برخی دوستان بازسازی صحنه واقعه غدیر کار آسانی به نظر می رسید اما وقتی ما در استان یزد از نزدیک شاهد اجرای آن برنامه شدیم به حجم زیاد کارهای فرهنگی و هنری در بازسازی این واقعه بزرگ جهان اسلام پی بردیم . چون فعالیت های هنری یکی از پرزحمت ترین کارهای موجود است که ظرافتهای فراوانی دارد و به همین خاطر مورد توجه اسلام نیز قرار گرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, اهروصال از اهر, اهروصال ,وی افزود: بازسازی صحنه واقعه غدیر به دو شهرستان اهر و بناب در آذربایجان شرقی ابلاغ شده، شهرستان اهر نیز با توجه به استعدادهای ارزشمند هنری ، به حول و قوه الهی خواهد توانست نمایش بازسازی واقعه غدیر به نحو قابل قبول به مورد اجرا گذارد.
,سرهنگ پاسدار عباسی به برخی جزئیات بازسازی صحنه غدیر پرداخت و گفت: این کار هنری به همت بسیجیان و هنرمندان متعهد شهرستان اهر به مورد اجرا گذاشته خواهد شد.
,لذا در مقدمات آماده سازی ، ما نیاز به بازسازی ماکت نمادین کعبه ، برپایی خیمه های متعدد ، طراحی برکه غدیر در منطقه اجرای نمایش و المان های مورد نیاز خواهیم داشت.
,در این نمایش بازسازی حرکت کاروان پیامبر اعظم(ص) و همچنین سایر کاروانهای منتهی به مکه معظمه و بازگشت آنها به تصویر کشیده خواهد شد که با عنایات اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و با تلاش جمعی مردم و مسئولین شاهد یکی از اثربخش ترین و به یادماندنی ترین نمایش های میدانی در شهرستان اهر خواهیم بود.
,دبیر ستاد بازسازی صحنه غدیر شهرستان اهر خواستار همکاری تمامی ادارات و نهادهای شهرستان اهر در جهت بازسازی صحنه غدیر شد و اظهار نمود: همچنین از سردار یعقوب سلیمانی مسئول سازمان اردویی و گردشگری راهیان نور بسیج مستضعفین کشور برای حضور در این مراسم دعوت شده است.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه