رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد:
حوادث کارگری در بروجرد 16 درصد کاهش یافت
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد گفت: از ابتدای سال تا کنون پنج حوادث کارگری در بروجرد رخ داده که نسبت به سال گذشته 16 درصد کاهش یافته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالعی گیوه کی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد در گفت و گو باسفیر افلاک گفت: در نیمه نخست امسال پنج حادثه کارگری در شهرستان بروجرد رخ داده که متاسفانه 2 کاگر بر اثر حادثه کار فوت کرده و سه کارگر نیز دچار نقص عضو شده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,وی از کاهش 16 درصدی حوادث کار در بروجرد خبر داد و اضافه کرد: در مدت مشابه پارسال 6 حادثه کارگری رخ داد که منجر به فوت سه کارگر و نقص عضو سه کارگر شد که نشان از کاهش 16 درصدی آمار حوادث دارد.
, وی از کاهش 16 درصدی حوادث کار در بروجرد خبر داد و اضافه کرد: در مدت مشابه پارسال 6 حادثه کارگری رخ داد که منجر به فوت سه کارگر و نقص عضو سه کارگر شد که نشان از کاهش 16 درصدی آمار حوادث دارد.,گیوه کی اظهار داشت: کارگران ساختمانی بیشتر در معرض حوادث ناشی از کار هستند که ضروری تا کارفرمایان شرایط لازم را برای کارگران در نظر بگیرند تا شاهد کاهش این حوادث باشیم و آموزش های لازم در این راستا می تواند تا حد زیادی از حوادث کاهش دهد.
, گیوه کی اظهار داشت: کارگران ساختمانی بیشتر در معرض حوادث ناشی از کار هستند که ضروری تا کارفرمایان شرایط لازم را برای کارگران در نظر بگیرند تا شاهد کاهش این حوادث باشیم و آموزش های لازم در این راستا می تواند تا حد زیادی از حوادث کاهش دهد.,به گفته وی همچنین رعایت نکات ایمنی از سوی کارگران در راستای کاهش حوادث کار بسیار موثر است و بیمه کارگران بسیار ضروری است تا در صورت بروز هر گونه مشکل بتوان اقداماتی را انجام داد.
, به گفته وی همچنین رعایت نکات ایمنی از سوی کارگران در راستای کاهش حوادث کار بسیار موثر است و بیمه کارگران بسیار ضروری است تا در صورت بروز هر گونه مشکل بتوان اقداماتی را انجام داد.,رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد تصریح کرد: بیش از 30 هزار کارگر در بخش های مختلف در شهرستان بروجرد مشغول به کار هستند که ضروری است تا با رعایت نکات ایمنی و آموزش های لازم از آمار حوادث کارگری کاهش داده شود.
, رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد تصریح کرد: بیش از 30 هزار کارگر در بخش های مختلف در شهرستان بروجرد مشغول به کار هستند که ضروری است تا با رعایت نکات ایمنی و آموزش های لازم از آمار حوادث کارگری کاهش داده شود.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه