اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ظریف: قول اوباما را می پذیریم

ظریف: قول اوباما را می پذیریم
وزیر امور خارجه کشورمان گفت اگر رئیس جمهوری آمریکا به ما قول انجام کاری را دهد، آن را محترم شمرده و می پذیریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،  وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگو با شکبه پی بی اس آمریکا  گفت ما به نیویورک نیامده ایم که تصمیمات آمرانه را بپذیریم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی ادامه داد: ما محدودیت هایی که پرزیدنت اوباما برای وادار کردن کنگره به لغو تحریم ها با آن مواجه است را درک می کنیم و همانطور که ما نمی پذیریم آنها از ما امری غیرممکن را بخواهند، ما هم از آنها نمی خواهیم که اقدامی غیرممکن انجام دهند.

,

ظریف افزود: ما در امور داخلی امریکا دخالت نمی کنیم، اگر اوباما به ما قول می دهد که کاری بکند، ما آن را می پذیریم و به قولش احترام می گذاریم.

,

وزیر امور خارجه اداکه داد هیچ فرد جدی ای در ایران به دنبال ساخت سلاح هسته ای نیست، چرا که مردم محاسبات استراتژیک بسیار جدی دارند. مردم ایران به آمریکا اعتماد ندارد، ما می توانیم آن را تغییر دهیم و این برای همه ما مهم است که به جای زندگی در گذشته، تاریخ جدیدی را رقم زنیم. رقم زدن این تاریخ جدید با تلاش برای ایجاد سازوکاریهایی است که به طور علمی مانع از ساخت بمب هسته ای توسط ایران می شود.

,

 وزیر امور خارجه در پاسخ به این سوال که اگر دولت ایران به دنبال متقاعد کردن جهان است که نیاتش منحصرا صلح آمیز است چرا با سطح پایین تر سانتریفیوژها که آمریکا  و غرب اصرار دارند موافقت نمی کند گفت: زیرا ما اینجا نیستیم که تصمیمات آمرانه را بپذیریم، اینجاییم که گفتگو کنیم. آنچه ما می گوییم این نیست که شما باید این را داشته باشید و آن را نه! ما می گوییم بیایید با یکدیگر ببینیم چگونه می توان این کار را به بهترین وجه انجام داد. ما موافقت کرده ایم که برای چند سالی تعداد سانتریفیوژها را کاهش دهیم. این اقدام تنها برای اعتمادسازی صورت می گیرد. اما من آماده پذیرش هر گونه تعداد (سانتریفیوژ)تحمیلی نیستم.

,

ظریف درباره احتمال تمدید دوباره مذاکرات گفت: فکر نکنم اینگونه شود، و در این مرحله برای پذیرش این پیشنهاد آماده نیستم. نمی گویم که  24 نوامبر روز قیامت است، بلکه بایستی تمام انرژیمان را برای دستیابی به توافق تا آن روز به کار گیریم.

,

وی افزود معتقدم این موضوع نیازمند مهارت سیاسی است و آماده ام تا حدی که توان دارم در این راه تلاش کنم. ظریف ادامه داد: معتقدم در نقطه ای از تاریخ هستیم که می توانیم. آنچه که ما انجام می دهیم تاثیر مهمی بر آینده منطقه ما و درک دو ملت نسبت به یکدیگر دارد. بنابراین بایداین فرصت را مغتنم بشماریم.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه