رئیس اداره محیط زیست شهرستان مهران خبر داد:
دستگیری 10 شکارچی غیرمجاز در مهران
رئیس اداره محیط زیست شهرستان مهران از دستگیری 10 شکارچی متخلف در شهریورماه جاری در شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا ، به نقل از آوای مهران، احسان گلابپاش رئیس اداره محیط زیست شهرستان مهران امروز در گفت وگوی اختصاصی با آوای مهران اظهار کرد: باتلاش ماموران اداره حفاظت محیط زیست و همکاری نیروهای هنگ مرزی مهران، در شهریور ماه جاری 10 نفر شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظت شده کولگ مهران دستگیر شدند.
وی افزود: این افراد اقدام به شکار 35 قطعه پرنده تیهو کرده بودند که توسط این یگان دستگیر و تحویل مراجع قضایی شهرستان مهران شدند.
رئیس اداره محیط زیست شهرستان مهران تصریح کرد: از شکارچیان متخلف تعداد 6 قبضه اسلحه شکاری ساچمه ای، مقادیری فشنگ و ادوات شکار و 35 قطعه پرنده از نوع تیهو کشف و ضبط شده است.
منطقه حفاظت شده کولگ در نزدیکی مرزهای ایران و عراق با گستره بیش از 50 هزار هکتار از زیستگاه های مهم گونه های جانوری از جمله کل، بز، قوچ، میش، گراز وحشی، گرگ، تیهو و روباه است.
شهرستان مرزی مهران در 90 کیلومتری استان ایلام قرار دارد.
انتهای پیام/ش
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه