پلمپ نانوایی به دلیل مشکلات بهداشتی در بروجرد

پلمپ نانوایی به دلیل مشکلات بهداشتی در بروجرد
مسئول بهداشت محیط بروجرد گفت: یک نانوایی در بروجرد به دلیل مشکلات بهداشتی و استفاده از آرد نامطلوب پلمپ شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "مظفر بازگیر" مسئول بهداشت محیط بروجرد در گفت و گو با سفیر افلاک گفت: بازرسی های مکرر از نانوایی ها در دستور کار بازرسین بهداشت محیط قرار دارد و هر روز طبق برنامه از نانوایی ها بازدید می شود تا در صورت وجود هر گونه مسائل بهداشتی اقدام لازم صورت گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,

وی اضافه کرد: در این بازرسی ها یک واحد نانوایی که از آردهای نامطلوب برای تهیه نان استفاده کرده بود، پلمپ شد و چند کیسه آرد این نانوایی نیز توقیف گردید.

,

بازگیر اظهار داشت: این واحد نانوایی به دلیل استفاده از آردهای کهنه بلافاصله پلمپ شد و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد.

,

مسئول بهداشت محیط بروجرد از جمع آوری 50 جام قلیان خبر داد و افزود: در میدان آیت اله بروجردی(ره) برخی از مغازه داران اقدام به عرضه قلیان می کردند که با همکاری اماکن نیروی انتظامی 50 جام قلیان از این مغازه ها جمع آوری شد.

,

وی بیان کرد: عرضه قلیان در هر مغازه و هر مکانی ممنوع است و در صورت مشاهده جمع آوری می شوند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه