بازدید فرماندار ممسنی از روستای محروم بلندو
فرماندار و برخی از مسئولین شهرستان ممسنی از روستای محروم بلندو بازدید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از نورآنلاین، در یک ماه گذشته روستای بلندو در بسیاری از رسانه های استانی و کشوری برای خود نام و رسمی دست پا کرده است که دلیل آن اجرای یک اردوی جهادی توسط دانشجویان جهادی دانشگاه های ممسنی در این روستا و انعکاس محرومیت های این روستا در رسانه ها است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, نورآنلاین,گفتنی است در این روستا در سال های 88 و 93 اردوی جهادی با حضور دانشجویان برگزار شده است.
,مهمترین مشکلات این روستا جاده دست رسی، آب آشامیدنی لوله کشی شده، جاده بین مزارع و مقاومت پائین منازل روستا نشینان است.
,البته عمده درخواست مردم مساله آب آشامیدنی سالم است چرا که همچنان مردم به سبک و روش سنتی با قاطر و الاغ و با قمقمه ها و مشک ها آب را از چشمه به روستا منتقل می کنند.
,رهام پیکری فرماندار ممسنی در بازدید از این روستا و دیدار با اهالی قول مساعد داد تا پروزه آبرسانی به روستا مورد ارزیابی و مطالعه قرار گیرد و لوازم و تجهیزات و هزینه ی این پروژه برآورد شود و ابراز امیدواری کرد در صورت تامین اعتبار مشکل آبرسانی به روستا حل خواهد شود.
,همچنین فرماندار ممسنی با همکاری دانشگاه آزاد به دانش آموزان این روستا کیف و لوازم تحریر اهداء کرد.
,

, گفتنی است بلندو در منطقه تنگ خاص ممسنی واقع شده است.
, گفتنی است بلندو در منطقه تنگ خاص ممسنی واقع شده است.,,
انتهای پیام/ج
,]
ارسال دیدگاه