طرح ملی تولید پوشاک در روستاهای اردبیل راه اندازی می شود

طرح ملی تولید پوشاک در روستاهای اردبیل راه اندازی می شود
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اردبیل از راه اندازی طرح ملی تولید پوشاک در روستاهای استان خبرداد و گفت: جهت اجرای این طرح 700 میلیارد ریال تسهیلات در نظر گرفته شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از  سبلان‌ما، علی نظری‌ شیخ‌ احمد مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان صبح امروز در در جلسه کارگروه استانی طرح ملی تولید پوشاک در مناطق روستایی اردبیل اظهار داشت: توسعه شهرک‌های صنعتی استان منوط به حمایت بخش خصوصی و ایجاد فرصت‌های شغلی مناسب در آن است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

وی با بیان اینکه توسعه صنایع نساجی و پوشاک در شهرک‌های صنعتی استان مبنای کار قرار گرفته است، گفت: با توجه به بازده سریع این طرح‌ها در تلاش هستیم با مشارکت بخش خصوصی طرح ملی تولید پوشاک در مناطق روستایی استان را تحقق بخشیده و اشتغال برای خانوار روستایی را عملا تحقق بخشیم.

,

نظری‌شیخ‌ احمد با بیان اینکه جهت اجرای این طرح 700 میلیارد ریال تسهیلات در نظر گرفته شده است، گفت: 110 میلیارد ریال تسهیلات یارانه‌ای از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران برای اجرایی شدن این طرح در نظر گرفته شده است که امید می‌رود اجرای این طرح،  آینده روشنی برای اجرای طرح‌های خرد روستایی رقم بزند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه