به مناسبت هفته تربیت بدنی؛
طعم خاطره انگیز غذاهای سنتی در جشنواره بومی محلی+تصاویر
پنجمین همایش بازی های بومی محلی و پخت غذاهای سنتی ویژه آقایان و بانوان در شهرستان دنا کهگیلویه وبویراحمد برگزار شد که با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر دنا؛ به همت اداره ورزش و جوانان شهرستان دنا و هیئت ورزش های بومی و محلی استان، پنجمین همایش بازی های سنتی و محلی با برگزاری مسابقه کلکله برد، دوباگونی، تیروکمان، چوب کشی و الختر در بین دختران و پسران در روستای باگ شهرستا دنا برگزار شد و در پایان از شرکت کنندگاه تجلیل به عمل آمد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , سفیر دنا؛,,
,
گفتنی است، این برنامه با استقبال افراد مسن و اهالی روستای باگ همراه بود که با بیان خاطرات گذشته خود از این بازی ها، شور و نشاط خاصی به این جشنواره داده بود.
, .,,
,
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دنا با بیان اینکه بازیهای بومی محلی نقش مهمی در نشاط و تندرستی جامعه خصوصا در بین نوجوانان و جوانان دارد، گفت: هدف از برگزاری همایش بازی های بومی ومحلی انتقال آیین و سنتی است که از گذشتگان و نیاکان به ما رسیده و ما نیز باید به نسل جوان منتقل کنیم.
,,

, ,
نظری با اشاره به عرضه غذاهای سنتی و محلی در این جشنواره عنوان کرد: با توجه به شرایط جامعه امروزی و آسیب های اجتماعی پیش روی خانواده ها،نیاز به برگزاری چنین جشنواره هایی در زمینه احیای آداب و رسوم گذشتگان و آئین های سنتی بیش از پیش احساس می شود و باعث در امان ماندن خانواده های از آسیب های مختلف اجتماعی می شود.
,,
,
وی افزود: ورزش و تحرک موجب سلامت بدن و تندرستی می شود و چه بهتر این ورزش ها برگرفته از آداب و سنت های بومی باشد که هم باعث زنده نگه داشتن آئین ها و سنت هاست و هم موجب شادابی است.
,,
,
تصاویری از این جشنواره در زیر آمده است:
,,

































































































, 
, 
, 













,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه