شیوه جالب یزدیها برای نگهداری انار در فصل زمستان
مردم یزد برای اینکه در فصل زمستان بتوانند از مواهب انار بهره¬مند شوند با حفر گودال این میوه را با روشی جالب ذخیرهسازی میکردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا، فصل پائیز علاوه بر زیباییهای فراوانی که در دل خود گنجانده است از رسومات جدیدی در بین مردم شهرهای گوناگون و بهخصوص مردم استان یزد رونمایی میکند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,ابتدای پاییز، آغاز سال نوی زراعی هم محسوب می شود بهطوریکه از قدیم فصل برداشت محصولاتی چون گردو، انار از باغات شهرستانهای تفت و صدوق و برداشت پسته از باغهای بافق، مهریز و اردکان انجام میگرفته است.
,زنان روستایی استان یزد از گذشته تا به امروز در طبخ غذاهای زمستانی از محصولاتی چون انار استفاده میکردند. پخت رب انار و آش انار، همیشه در یزد مرسوم بوده است.
,, ,
مردم این سرزمین درگذشته انار را دانه میکردند که اصطلاحاً «اناردون» میگویند و برای استفاده شخصی یا فروش مورد استفاده قرار میدادند و برای اینکه در فصل زمستان بتوانند از مواهب این میوه بهشتی بهره مند شوند در کنار باغچه یا باغ خود با حفر گودال، داخل آن را از برگهای پاییزی پرکرده و انار مایحتاج خود را ذخیرهسازی میکردند و مجدداً برگ ها را روی انارها انتقال میدادند و این یکی از شیوههای ذخیرهسازی میوه بوده که در نوع خود هوشمندانه و بسیار جذاب بوده که از قدیم تا الآن انجام می شود.
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه