معاون توسعه بازرگانی اداره صمت یزد:

هر گونه افزایش مجدد قیمت نان تخلف است

هر گونه افزایش مجدد قیمت نان تخلف است
معاون توسعه بازرگانی اداره صنعت و معدن و تجارت استان یزد گفت: هرگونه افزایش قیمت خارج از نرخ اعلام‌شده تخلف بوده و با متخلفان برخورد می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ افشارپور در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، گفت: نانوایان باید بر اساس نرخی که اداره صنعت معدن و تجارت استان یزد اعلام کرده است نان بفروشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

معاون توسعه بازرگانی اداره صنعت و معدن و تجارت استان یزد، افزود: هرگونه افزایش قیمت خارج از نرخ اعلام‌شده تخلف بوده و با متخلفان برخورد می‌شود.

,

وی بابیان اینکه بازرسان اداره صنعت معدن، معدن و تجارت فعال هستند و در صورت مشاهده عدم رعایت واحدهای صنفی نانوایی با آن‌ها برخورد می‌کند، گفت: شهروندان یزدی می‌توانند تخلفات را به فرمانداری یا اداره صنعت و معدن و تجارت استان یزد جهت پیگیری اطلاع دهند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه