پیش‌بینی برداشت ۲۰ کیلوگرم زعفران از مزارع ندوشن

پیش‌بینی برداشت ۲۰ کیلوگرم زعفران از مزارع ندوشن
رییس جهاد کشاورزی ندوشن گفت: 5 هکتار از زمین های زراعی ندوشن زیر کشت زعفران است که پیش بینی می شود 20 کیلو گرم زعفران برداشت شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احسان بناپور در گفتگو با یزدرسا، سطح زیر کشت محصول زعفران در ندوشن را 5 هکتار اعلام کرد و بیان داشت: روستای صدرآباد ندوشن بیشترین سطح زیر کشت را به خود اختصاص داده است و در ندوشن و سایر روستاها نیز به صورت پراکنده این محصول کشت می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,
وی با بیان اینکه کار برداشت زعفران تا پایان ابان ماه ادامه دارد اظهار داشت: پیش بینی می شود در هر هکتار چهار کیلو گرم و در مجموع ۲۰ کیلوگرم زعفران از مزارع منطقه برداشت شود.
,
 
,
رییس جهاد کشاورزی ندوشن با اشاره به این که زعفران صدرآباد ندوشن قبل از طلوع آفتاب برداشت می‌شود، آن را دارای رنگ، طعم و عطر بهتری نسبت به دیگر مناطق استان خواند.
,
 
,
وی در پایان کمبود زمین برای کشت و توسعه این محصول را از  مشکلات کشاورزان منطقه عنوان کرد.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه