فرمانده انتظامی کلاردشت خبر داد

مرگ خاموش زوج کلاردشتی

مرگ خاموش زوج کلاردشتی
فرمانده انتظامی کلاردشت از انتشار گاز خانگی منجر به مرگ یک زن و شوهر 60 ساله در این شهرستان خبر داد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، قاسم عزیزی در گفت‎وگو با خبرنگار ما گفت: در پی کسب خبری از مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر مرگ مشکوک یک زوج 60 ساله در این شهرستان، بلافاصله ماموران انتظامی این شهرستان به محل حادثه اعزام شدند.

فرمانده اننتظامی شهرستان کلاردشت، تصریح کرد: ماموران با حضور در محل در یافتند، انتشار گاز خانگی منجر به مرگ این زن و شوهر شده است.

عزیزی خاطرنشان کرد: با حضور عوامل امدادی جسد این افراد به سردخانه منتقل شد و موضوع در دست بررسی است.

وی به شهروندان توصیه کرد: با توجه به شروع فصل سرما و لزوم استفاده از وسایل گرمایشی ضمن رعایت نکات ایمنی از کارشناسان مربوطه برای نصب وسایل گرمایشی کمک بگیرند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه