پسر ترامپ: اوباما با پدرم مشکل شخصی دارد

پسر ترامپ: اوباما با پدرم مشکل شخصی دارد
پسر ترامپ گفته که رئیس جمهوری سابق آمریکا با پدرش "مشکل شخصی" دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اریک ترامپ، پسر دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در مصاحبه‌ای با شبکه خبری فاکس نیوز گفت: باراک اوباما، رئیس جمهوری سابق ایالات متحده با پدرم مشکل شخصی دارد. او فکر می‌کند که دستاوردهای پدرم مدیون اقداماتش است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
اوباما اخیرا گفته بود که مسئول رشد اقتصادی کنونی در آمریکاست که در دوران ریاست جمهوری‌اش به دست آمده اما ترامپ و سایر محافظه کارها این ایده را رد کرده و می‌گویند که شرایط اقتصادی در دوران ریاست جمهوری‌خواهان رشد داشته است.
,
 
,
اریک ترامپ در ادامه مصاحبه‌اش با شبکه خبری فاکس نیوز همچنین گفت: شما شور و احساساتی را در این راهپیمایی‌های انتخاباتی شاهد هستید که در دوران اوباما خبری از آن نبود.
,
 
,
وی همچنین گفت: مردم، خواهان رشد کشور هستند. مردم می‌خواهند کشور موفق باشد و پیروز. ما همه پیروز هستیم.
,
 
,
این صحبت‌ها در حالی مطرح شده که اوباما نیز به نفع دموکرات‌ها در کمپین‌هایی شرکت داشته است.
,
 
,
اوباما در کمپینی در روز یکشنبه گفت که انتخابات 2018 کنگره یک انتخابات بسیار مهم در طول زندگی‌اش است و شاید از انتخابات 2008 هم مهمتر باشد؛ زمانیکه برای نخستین بار به عنوان رئیس جمهوری  آمریکا انتخاب شد.
,
 
,
منبع: العالم
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه