داعش مکری است که دامنگیر عاملان خود شده است
استاندار چهارمحال و بختیاری: راه اندازی گروه ضد دین و ضد بشریت داعش توطئه ای بود از جانب دشمنان اسلام که حالا گریبانگیر خودشان شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بام ایران خبر قاسم سلیمانی در مراسم رژه نیروهای مسلح استان به مناسبت هفته دفاع مقدس در شهرکرد گفت: مروری بر شرایط قبل از پیروزی انقلاب اسلامی اهمیت دفاع مقدس را دو چندان می کند.
سلیمانی اظهار داشت: تا قبل از انقلاب تسلط بیگانگان، رواج بی بند و باری، دور شدن از فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی، ظلم و ستم بر دین مداران و تصویب قوانین ظالمانه امری رایج و مشهود بود.
وی افزود: نهضت و مبارزه امام خمینی(ره) در زمینه دفاع از عزت و شرف ملی اسلام و مسلمین شکل گرفت و انقلاب اسلامی ایران با عنوان نظامی نوین با شعار اسلام خواهی و عدالت جویی به پیروزی رسید.
سلیمانی بیان داشت: دشمن از همان ابتدا با راه اندازی جنگ های فرقه ای و قومی، تحریم ها، ترور شخصیت ها، طراحی کودتاهای مختلف و جنگ تحمیلی درصدد تجزیه و براندازی نظام بود.
استاندار تصریح کرد: رهبری های پیامبرگونه امام(ره) و روحیه انقلابی گری و شهادت طلبی و ایثارگری و بسیج مردمی مانع توطئه های دشمنان شد.
سلیمانی افزود: در سالهای اخیر در جنگ های متعدد بخشهای گرانقدری از کشورمان را از دست دادیم اما در طول دفاع مقدس یک وجب از خاک این مرز و بوم را از دست ندادیم.
وی دوران دفاع مقدس را الگو و انگیزه ای برای انقلابیون و عدالتخواهان جهان دانست.
سلیمانی شکل گیری گروهای تکفیری نظیر طالبان و القاعده و داعش را برای تخریب چهره اسلام و مسلمانان عنوان کرد و اظهار داشت: داعش ضد دین و ضد بشریت توطئه ای بود از جانب دشمنان اسلام که مکرشان به خودشان برگشت و حالا گریبانگیر خودشان شده است.
وی خاطر نشان کرد: امید است با رهبری های عالمانه و اگاهانه مقام معظم رهبری و تدبیر رئیس جمهور و تیم کارشناس جنگ نرم دشمن در قالب مذاکرات هسته ای به خوبی مدیریت شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه