اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بسته ارزی حمایت از اپراتورهای تلفن همراه

بسته ارزی حمایت از اپراتورهای تلفن همراه
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ​با اشاره به اینکه بسته‌ای برای مقابله با تحریم‌ها و نوسانات ارزی در وزارت ارتباطات تهیه شده است، گفت: با ارائه این بسته مشکلی در تأمین ارز اپراتورهانداریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین فلاح جوشقانی درباره ارائه ارز به اپراتورهای تلفن همراه اظهار کرد: با تمهیدات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و بانک مرکزی، بسته مقابله با تحریم و نوسانات ارز در این وزارتخانه برای تأمین ارز اپراتورهای تلفن همراه تهیه و در ستاد اقتصادی دولت مطرح شد، بنابراین در این زمینه مشکلی وجود ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حسین فلاح جوشقانی , اپراتورهای تلفن همراه ,

وی افزود: پیش از این اپراتورها نیازهای خود را به ما اعلام کرده بودند و پس از بررسی و تأیید معاونت توسعه، هماهنگی و امور پشتیبانی و بانک مرکزی نیازها تأیید و هماهنگی‌های ارزی در دولت انجام شد.

,

برای رجیستری تبلت‌ها آمادگی کامل داریم اما...

, برای رجیستری تبلت‌ها آمادگی کامل داریم اما...,

رگولاتور ارتباطی همچنین درباره اجرای طرح رجیستری خاطر نشان کرد: در اجرای طرح رجیستری، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولیت کمیته راهبردی این طرح را بر عهده دارد که در دو فاز ساماندهی گوشی‌های تلفن همراه و ساماندهی تبلت‎ها اجرایی شده است.

,

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه توجه بیشتر ما به فاز نخست این طرح بود، تصریح کرد: فاز نخست این طرح برای جلوگیری از قاچاق گوشی تلفن همراه اجرا شد، البته وزارت ارتباطات برای اجرای مرحله دوم رجیستری که مربوط به تبلت‌ها می‌شود آمادگی کامل در حوزه فنی دارد اما ملاحظاتی در حوزه بازار وجود دارد که اجرای آن را تعویق انداخته است.

,

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه متولی تأمین گوشی تلفن همراه در بازار وزارت ارتباطات نیست، اظهار کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت متولی تأمین گوشی در بازار است، بنابراین موضوع تأمین ارز گوشی‌های تلفن همراه در حوزه وظایف ما نیست؛ اما برخی سوءاستفاده‌ها و مشکلات قضایی هنگام تخصیص ارز با قیمت 4200 تومانی صورت گرفت که منجر شد تا تعداد زیادی گوشی در گمرک باقی بماند که برای رفع این موضوع پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهیم.

,

او درباره نحوه اتصال گمرک، وزارت صمت و ارتباطات با یکدیگر توضیح داد: سامانه همتا این سه نهاد را به هم متصل کرده است، این سامانه زیر نظر ما نیست اما از قابلیت‌های آن در اجرای طرح رجیستری استفاده شده است.

,

فلاح جوشقانی با اشاره به رفع مشکلات فنی در حوزه اتصال برخط این سامانه‌ها بیان کرد: ارتباط سامانه همتا، گمرک و نیروی انتظامی برقرار شده است تا گوشی‌های تلفن همراه بعد از اربعین (8 آبان) با شماره گذرنامه و شماره مسافری وارد شوند.

,

وی با بیان اینکه طرح رجیستری در اجرای صحیح اینترنت اشیاء تأثیرگذار است خاطرنشان کرد: پس از اجرایی شدن اینترنت اشیاء در کشور همه تجهیزات باید دارای شناسه IMEI باشند و به سیم‌کارت متصل شوند.

,

مخابرات به مشکل خورد!

, مخابرات به مشکل خورد!,

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه تنها تأمین کننده سرویس تلفن ثابت در کشور مخابرات است افزود: اگر چه استفاده از تلفن ثابت در سال‌های اخیر روند کاهشی دارد اما وجود آن همچنان مورد نیاز است، البته حکم دیوان عدالت اداری برای حذف تعرفه تلفن ثابت مشکلاتی را برای مخابرات ایجاد کرد که راهکارهای مختلفی برای این معضل ارائه کرده‌ایم و در حال بررسی است.

او افزود: در حال حاضر 6 تا 7 میلیون خط تلفن ثابت بدون کارکرد وجود دارد و هزینه نگهداری آن بیش از 7 تا 8 هزار تومان در ماه است که برای این خطوط فقط آبونمان پرداخت می‌شود.

فلاح جوشقانی درباره تعرفه‌های تلفن همراه و شرکت‌های FCP افزود: در چند ماه گذشته با افزایش قیمت ارز، هزینه‌های خدمات اپراتورها نیز افزایش یافته اما در کمیسیون تنظیم مقررات سقف و کف برای قیمت‌ها تعیین شده است، بنابراین اپراتورها مجازند بین سقف و کف و بر اساس تحلیلی که از بازار دارند قیمت‌ها را اعلام کنند.

رییس رگولاتوری بیان کرد: اپراتورها در یکی دو سال گذشته با توجه به شرایط بازار، تعرفه‌ها را در پایین‌ترین میزان اعلام می‌کردند اما اکنون با توجه به شرایط اقتصادی تعرفه‌ها افزایش یافته است به طوریکه اینترنت 10 درصد و مکالمه‌ها با دو برابر افزایش قیمت مواجه هستند که این افزایش همچنان طبق مقررات است.

وی افزود: مخابرات با طرح همکدسازی 70 درصد قیمت‌ها را کاهش داد اما اکنون قیمت‌ها به سقف رسیده است و گزارش این کار برای کمیسیون تنظیم مقررات آماده شده که بر اساس جمع‌بندی کمیسیون تنظیم مقررات قیمتی خلاف قانون و بالاتر از سقف تعیین شده نداشتیم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه