با اجرایی‌شدن قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان؛

رشیدیان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور می‌شود

رشیدیان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور می‌شود
استاندار خراسان‌رضوی به‌عنوان جدی‌ترین گزینه‌ معاون رئیس جمهور، ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران مطرح شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ با اجرایی‌شدن قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان در سراسر کشور، مدیران دستگاه‌ها و مؤسسات دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی در سراسر کشور که بازنشسته شده‌اند باید صندلی خود را به جوانان بسپارند که علیرضا رشیدیان نیز براین اساس باید استانداری خراسان‌رضوی را ترک کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

از سویی "معاونت ریاست‌جمهوری" از این قانون مستثنی است، از همین حیث رشیدیان به‌تازگی به‌عنوان جدی‌ترین گزینه معاونت ریاست‌جمهوری و ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران مطرح شده است.

,

رشیدیان پیش از استانداری خراسان‌رضوی، مسئول نظارت و بازرسی حوزه نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت بود. همچنین در زمان ریاست‌جمهوری هاشمی‌رفسنجانی و خاتمی، مدیر‌کل اطلاعات استان خراسان بود و در دولت خاتمی مدتی معاون وزیر اطلاعات بوده‌ است.

,

از دیگر سوابق وی می‌توان به تدریس در دانشگاه، مسئول کمیسیون مقابله با تهدیدات علیه آسایش عمومی، معاونت اجتماعی قوه قضائیه و مشاور دبیر شورای عالی امنیت ملی اشاره کرد.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه