گزارش اولیه از خسارت زلزله 5.1 ریشتری مردهک؛
فرماندار عنبرآباد: ۲۰ واحد مسکونی خسارت دیدند
فرماندار عنبرآباد گفت: طبق بررسی اولیه تاکنون زلزله 5.1 ریشتری شامگاه جمعه به ۲۰ واحد مسکونی در مردهک و روستاهای اطراف خسارت وارد کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نادر ملایی امروز در گفتوگو با فارس در عنبرآباد در ارتباط با آخرین وضعیت و گزارشها از زلزله 5.1 ریشتری شامگاه جمعه در مردهک این شهرستان اظهار داشت: اکیپی متشکل از بخشداری، هلال احمر،راهداری، راه شهرسازی و بنیاد مسکن برای برآورد خسارت به مردهک اعزام شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
فرماندار عنبرآباد با بیان اینکه این زلزله تاکنون تلفات جانی نداشته است اما به منازل قدیمی خسارات وارده شده است، بیان داشت: طبق بررسی اولیه تاکنون زلزله به ۲۰ واحد مسکونی در مردهک و روستاهای اطراف خسارت وارد کرده است.
,
ملایی گفت: با توجه به گستردگی منطقه اکیپها همچنان از شب گذشته در منطقه حضور دارند و در حال بررسی خسارت احتمالی هستند.
,
زمین لرزهای به بزرگی 5.1 ریشتر مردهک از توابع شهرستان عنبرآباد در جنوب استان کرمان را ساعت 23 و 47 دقیقه شامگاه جمعه در عمق 20 کیلومتری زمین لرزاند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه