logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

فرمانده انتظامی شرق استان تهران:

آدم ربایی در قرچک/متهمان کم تر از ۲۴ ساعت دستگیر شدند

آدم ربایی در قرچک/متهمان کم تر از ۲۴ ساعت دستگیر شدند
فرمانده انتظامی شرق استان تهران از آدم ربایی در قرچک در پی اختلاف مالی ۲۰۰ میلیون تومانی خبر داد و گفت: متهمان در کم تر از ۲۴ ساعت و با تیراندازی پلیس دستگیر شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار عبدالرضا ناظری در گفتگو با خبرنگار مهر از وقوع یک فقره آدم ربایی در شهرستان قرچک خبر داد و افزود: پلیس به محض اطلاع از این موضوع تحقیقات را شروع کرد و در تحقیقات اولیه از یک اختلاف حساب ۲۰۰ میلیون تومانی سبب حضور طلبکاران از استان ایلام در قرچک شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار مهر,

وی با بیان این که طلبکاران پس از حضور در قرچک در فرصتی مناسب با تهدید چاقو اقدام به ربودن فرزند شخص طرف حساب به همراه خودرو پژو ۴۰۵ او کردند، گفت: پلیس توانست در همان شب خودرو آدم ربایان را شناسایی کند.

,

فرمانده انتظامی شرق استان تهران با بیان این که آدم ربایان به اخطار ایست پلیس بی اعتنایی و اقدام به تیراندازی به ماموران کردند، گفت: اما این اقدام سبب کوتاه آمدن ماموران نشد و آن ها عرصه را بر آدم ربایان تنگ کردند، تا در نهایت این افراد مجبور به رها کردن خودرو و فرار شدند، اما دقایقی بعد از فرار آن ها ماموران انتظامی توانستند، از طریق اقدامات اطلاعاتی مخفیگاه آن ها را شناسایی کرده و در اقدامی قاطع یکی از متهمان را دستگیر و فرد ربوده شده را در کمال صحت و سلامت آزاد کند.

,

ناظری گفت: اقدامات پلیسی برای دستگیری آدم ربای اصلی همچنان ادامه داشت و پس از طراحی یک قرار صوری بین شاکی و متهم اصلی، وی در مقابل یکی از مراکز درمانی قرچک دستگیر شد.

,

رییس پلیس شرق استان تهران در تشریح جزئیات دستگیری آدم ربای اصلی گفت: متهم اصلی به وسیله یک خودرو پژو با پلاک مخدوش در محل قرار حاضر شد، اما پس از اطلاع از این که در محاصره پلیس قرار دارد، اقدام به حرکات مارپیچ در جاده شلوغ و نیز اقدامات جنون آمیز کرد، اما در نهایت با تیراندازی پلیس دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه