همزمان با هفته وحدت؛

طرح نذر خون در خراسان رضوی اجرا می‌شود

طرح نذر خون در خراسان رضوی اجرا می‌شود
مدیر کل انتقال خون خراسان رضوی گفت: همزمان با هفته وحدت طرح نذر خون در استان اجرا می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید حمیدرضا اسلامی در در گفت و گو با خبرنگار صبح توس خاطر نشان کرد: طرح نذر خون از ۲۹ آبان الی ۴ آذر در تمامی پایگاه‌های اهدای خون خراسان رضوی اجرا می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی با بیان اینکه این سازمان تامین کننده فرآورده های خونی ۵۹ بیمارستان در سطح استان است و همکاری و نوعدوستی مردم در این زمینه نقش موثری در تامین خون مورد نیاز بیماران دارد خاطر نشان کرد: از ابتدای امسال تا کنون میزان تولید خون و فرآورده خونی استان نسبت به مدت مشابه سال قبل رشدی ۵ درصدی را داشته است.

,

مدیر کل انتقال خون خراسان رضوی اظهار کرد: همزمان با ایام هفته وحدت طرح راه‌اندازی نخستین پایگاه اهدای خون بانوان کشور در مشهد با همکاری شورای مشارکت‌های بانوان در حوزه سلامت کلید خواهد خورد.

,

اسلامی با تاکید بر اینکه در حال حاضر در ذخیره سازی و تامین خون مورد نیاز استان در شرایط مناسبی قرار داریم اما نیاز به تمامی گروه های خونی دائمی است اظهار کرد: همزمان با آغاز فصل سرما میزان مراجعه به پایگاه های اهدای خون کاهش می یابد و این در حالی است که استان‌های خراسان رضوی، تهران، گیلان، مازندران و سیستان و بلوچستان ۵ استانی هستند که نیاز خونی‌شان بیشتر از سایر استان‌های کشور است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه