اولین مسئول اردبیلی که با قانون منع بکارگیری بازنشستگان به خانه رفت؛

نواداد از استانداری اردبیل خداحافظی کرد

نواداد از استانداری اردبیل خداحافظی کرد
معاون سیاسی و امنیتی و اجتماعی استانداری اردبیل با تایید تحویل پست خود، گفت: با توجه به قانون منع بکارگیری بازنشستگان من هم پست خود را تحویل دادم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سبلان‌ما، در راستای اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون ممنوعیت به‌کارگیری بازنشستگان» توسط رئیس‌جمهور برای اجرا به سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ‌شده است و در روزهای گذشته مدیران زیادی در کشور برای همین تغییر کرده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

معاون سیاسی و امنیتی و اجتماعی سابق استانداری اردبیل که شامل قانون منع بکارگیری بازنشستگان شده بود دیروز پست خود را تحویل داد؛ نواداد اولین مسئول اردبیلی بود که با قانون منع بکارگیری بازنشستگان  به خانه رفت.

,

علی نواداد درگفتگو با خبرنگار سبلان‌ما با تایید تحویل پست خود، درباره اینکه برنامه خاصی برای بازنشستگی اش دارد یا نه، گفت:  فعلا برنامه خاصی ندارم و در کنار  خانواده ام خواهم بود.

, سبلان‌ما,

وی با آرزوی موفقیت روزافزون برای استان اردبیل، ادامه داد: امیدوارم  پیشرفت و آبادانی این استان در شان مردم بزرگ این خطه باشد.

,

معاون سیاسی و امنیتی و اجتماعی سابق استانداری اردبیل با تکذیب اخبار متشر شده مبنی بر ترک اردبیل، گفت: فعلا در این استان هستم.

,

 انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه