«سفره خالی» داوطلب شرکت در جشنواره عمار می شود
فاطمه قلی زاده آتانی مستندساز از ثبت نام مستند «سفره خالی» برای حضور در نهمین جشنواره مردمی فیلم «عمار» خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه قلی زاده آتانی کارگردان و مستندساز درباره حضورش در نهمین جشنواره مردمی فیلم عمار گفت: مستند اقتصادی «سفره خالی» در مورد کرمانشاه و وضعیت بالای بیکاری در این استان را برای حضور در جشنواره عمار درنظر گرفته ام.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,قلی زاده آتانی خاطرنشان کرد: بعد از اتمام تحقیق و پژوهش مستند «سفره خالی»، سوژه آن را با صدا و سیمای کرمانشاه درمیان گذاشتم که مورد استقبال آنها قرار گرفت و در نهایت بعد از یک سال این فیلم ساخته شد.
,این مستندساز یادآور شد: در این اثر به علل خوابیده بودن معادن استان کرمانشاه نیز اشاره شده است. در پژوهشهایم، متوجه شدم 90 درصد از معادن این استان دارای مشکل بوده و بلا استفاده است.
,

, قلی زاده عنوان کرد: به منظور تولید هرچه بهتر مستند «سفره خالی» قصد داشتم تا مجموعه مصاحبه هایی را با مسئولان 7 معدن بزرگ استان کرمانشاه انجام بدهم اما در نهایت فقط 2 نفر از آنها راضی به گفتگو شدند. اغلب آنهایی که صاحب معادن تعطیل شده بودند، صحبت کردن در این مورد را بی فایده می دانستند.
, ,این مستندساز در پایان صحبت های خود پیرامون وضعیت نمایش این فیلم تصریح کرد: تهیه کننده اصلی مستند «سفره خالی» صدا و سیمای کرمانشاه است و این اثر تا امروز نه در جایی نمایش داده شده و نه زمانی برای پخش آن مشخص شده است.
,گفتنی است نهمین جشنواره مردمی فیلم عمار» دی ماه ۹۷ در تهران و سایر شهرها برگزار میشود و علاقمندان تا ۵آذر ماه فرصت دارند آثار خود در سایت AmmarFilm.ir ثبت و تا ۱۰آذر تحویل دبیرخانه این جشنواره دهند.
, AmmarFilm.ir,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه