سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه ایلام:

حل مشکلات اقتصادی نیازمند مدیریت و تفکر بسیجی است

حل مشکلات اقتصادی نیازمند مدیریت و تفکر بسیجی است
فرمانده سپاه ناحیه ایلام گفت: ظرفیت بسیج فرصتی بسیار مغتنم برای مسئولان کشور در این شرایط است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلام بیدار، سرهنگ پاسدار "محمدحسین فولادی"، فرمانده سپاه ناحیه ایلام پیش ازظهر امروز؛ دوم آبان ماه در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر ایلام در محل مصلای ایلام به مناسبت هفته بسیج گفت: ریشه بسیج به دوران صدر اسلام در زمان رسول گرامی اسلام (ص) می‌رسد؛ در طول تاریخ اسلام و ایران همواره دشمنان سعی کرده اند به اشکال مختلف از پیشرفت و ترقی مسلمانان جلوگیری کنند و همواره با تفکر بسیجی روبه‌رو بوده‌اند و نتوانسته‌اند کاری از پیش ببرند لذا جوانان بسیجی و انقلابی ایران همواره الگوی دنیا و به‌ویژه جهان اسلام بوده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با بیان اینکه مفهوم بسیج و بسیجی باید در جامعه اشاعه داده شود و ماندگار بماند، اظهار کرد: فرهنگ بسیجی دشمن شکن است و باید در جامعه نهادینه شود تا روحیه همکاری، همدلی، هم‌زبانی و تلاش در جامعه گسترش یابد. 

,

فولادی افزود: داشتن روحیه بسیجی مقاومت و پایداری را شکل می‌دهد، انسان را برای دفاع در برابر تهاجم دشمن آماده و هوشیار می‌کند  و زمینه‌های اختلاف را از بین می‌برد. 

,

 فرمانده سپاه ناحیه ایلام با اشاره به اینکه تفکر بسیجی خالصانه است و تشکل بسیجی ریشه در متن و بطن جامعه دارد. ، ادامه داد: بایستی تلاش کنیم این تفکر همانند دوران دفاع مقدس و پیورزی انقلاب اسلامی به مدیریت کشور نیز برگردد.

,

فولادی تصریح کرد: آنچه امروز بعنوان یک ضرورت بسیار احساس می شود ورود تفکر بسیجی به مدیریت اقتصادی است.

,

 این فرمانده نظامی با استعاره به تلاش‌های دشمنان انقلاب اسلامی و ملت ایران برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران افزود: دشمنان این کشور هیچ‌گاه از دشمنی با ملت و نظام آن دست بر نمی‌دارند و همواره درصدد توطئه علیه ایران اسلامی هستند.

,

وی با تأکید بر لزوم تلاش همه‌جانبه برای حل مشکلات موجود در کشور تأکید کرد: ظرفیت بسیج فرصتی بسیار مغتنم برای مسئولان کشور در این شرایط است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه