logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

درخشان: به نوع بازی استقلال خوزستان فکر نمی‌کنیم

درخشان: به نوع بازی استقلال خوزستان فکر نمی‌کنیم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به این فکر نمی‌کنیم که استقلال خوزستان چگونه بازی می‌کند بلکه ما فقط به روندخودمان می‌اندیشیم تا به هدفی که داریم برسیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناحمید درخشان در گفت‌وگو با فارس، در خصوص وضعیت پرسپولیس پیش از دیدار این تیم مقابل استقلال خوزستان گفت: بچه‌ها به خوبی تمرین می‌کنند تا روز به روز بهتر شوند و فکر می‌کنم مقابل استقلال خوزستان باید هوشیار بازی کنیم چراکه این تیم تیم خوب و دونده‌ای است. استقلال خوزستان تیم کوچکی نیست و می‌دانیم با قدرت بازی می‌کنند و قطعا مقابل ما با همه توان به میدان می‌روند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی ادامه داد: بازیکنان ما هم از نظر روحی و بدنی هم آماده می‌شوند تا روز به روز بهتر باشیم. البته ما به این فکر نمی‌کنیم که استقلال خوزستان چگونه بازی می‌کند بلکه ما به روند خودمان فکر می‌کنیم و باید تقویت شویم تا بتوانیم به هدفی که داریم برسیم.

,

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره اینکه آیا این تیم روند مثبتی که آغاز کرده را ادامه می‌دهد یا خیر گفت: حتما این روند را ادامه می‌دهیم و هواداران مطمئن باشند که پرسپولیس به روزهای خوب می‌رسد و زیبا هم بازی می‌کند. همه تلاش ما این است که این اتفاق بیفتد اما زمان لازم داریم تا این مسئله حاضر شود.

,

وی در پایان درباره اینکه اختلاف امتیاز پرسپولیس با صدر جدول در حال کم شدن است گفت: از این موضوع واقعا خوشحالم اما نگاه ما به سه امتیاز بازی‌های پیش رویمان است تا بتوانیم به صدر جدول برسیم.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه