به مناسبت هفته دفاع مقدس؛
رونمایی از ۵ کتاب ادبیات پایداری به همت حوزه هنری اصفهان
از ۵ عنوان کتاب ادبیات پایداری «چت با شهدا»،«روطه جبهه ای به عرض ده متر»، «کمی تا آخر دنیا»، «تیغ های گل رز»، «به آسمان نگاه کن» در استان اصفهان رونمایی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صاحب نیوز، پنج عنوان کتاب دفاع مقدس با همت دفتر مطالعات و ادبیات پایداری حوزه هنری استان اصفهان در فضای باز خانه هنرمندان با حضور برخی از مسئولین و رزمندگان و جانبازان و آزادگان در میان خانواده های ایشان رونمایی شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , صاحب نیوز,نویسندگان این کتابها محمدرضا آقامحمدی نویسنده کتاب ” کمی تاآخردنیا”، رمضانعلی کاووسی نویسنده کتاب” تیغهای گلرز”، فریدون خسروی نویسنده کتاب “بهآسماننگاه کن”، احمدرضاکاووسی نویسنده کتاب” روطه جبهه ای به عرض ده متر” به بیان نظرات خود در خصوص این خاطرات پرداختند.
,دفاع مقدس برگرفته از قیام عاشورا
, دفاع مقدس برگرفته از قیام عاشورا,محمدرضا آقامحمدی، نویسنده کتاب ” کمی تاآخردنیا” با اشاره به تعبیر مقام معظم رهبری در خصوص دفاع مقدس گفت: این جنگ یک گنج است، گنجی بی بدیل که همه مردم از آثار آن بهره مند می شوند و همه مدیون این ایثارگری هستند.
,وی ادامه داد: این گنج برگرفته از نهضت سرخ امام حسین (ع) و اگر اکنون در لبنان و فلسطین رزمندگان حزب الله در مقابل اسرائیل می ایستند به برکت این گنج است و اگر قیام امام حسین (ع) نبود تمام خوبی ها سربریده می شد و به برکت این قیام است که قیام ما که دفاع تن در برابر تانک بود رقم خورد.
,وی با اشاره به دوران اسارت خود خاطرنشان کرد: نمی توان از اسارت سخن گفت ولی از ابوترابی سخن نگفت، به واقع که حاج آقا ابوترابی تکه ای از خدا بود که بر روی زمین جامانده بود و او در اسارت مانند ستاره ای به دل دوستان می تابید و راه را نشان می داد.
,آقامحمدی در خصوص کتاب خاطرات خود که با نام “کمیتاآخردنیا” منتشر شده است گفت: این کتاب خاطرات دوران اسارت بنده از سنین نوجوانی است که مهمترین بخش آن حفظ قرآن کریم به انگیزه دیدار امام خمینی (ره) می باشد.
,خاطرات دفاع مقدس تأثیر تربیتی و اخلاقی دارند
, خاطرات دفاع مقدس تأثیر تربیتی و اخلاقی دارند,رمضانعلی کاووسی، نویسنده کتاب” تیغهای گلرز” گفت: کتابهای دفاعمقدس هرچه بیشتر چاپ شود و درمیان مردم گسترده شوند نیاز آیندگان را در سالهای آتی برآورده می کند.
,وی با اشاره به سخنان مقاممعظمرهبری در دیدار با جانبازان قطع نخاعی در سال ۹۰ افزود: رهبرمعظم فرمودند ۳۰۰سال دیگر مردم میفهمند ما چه پیچ عظیمی را پشت سرگذاشته ایم.
,نویسنده این کتاب تأکید کرد: اگر نسل جوان ما با خاطرات رزمندگان، آزادگان و جانبازان دفاعمقدس آشنا شوند از نظر تربیتی و اخلاقی بسیار موثر خواهد بود.
,کاووسی در خصوص چگونگی نوشتن کتاب خود تصریح کرد: من کار خود را با نوشتن وبلاگ روزهایجانبازی در سال ۸۸ آغاز نمودم تا اینکه به پیشنهاد دوستان نخستین کتاب خود را با عنوان تنفس طلایی به چاپ رساندم و کتاب “تیغهایگلرز” را از سال ۹۱ آغازکردم که اکنون به چاپ رسیده است و پس از آن نیز کتاب خاطرات جانبازی خود را از دوران کودکی تا کنون در دست تهیه دارم.
,نگاه ژرف به تبدیل تصویری خاطرات
, نگاه ژرف به تبدیل تصویری خاطرات,فریدون خسروی، نویسنده کتاب “بهآسماننگاه کن” با اشاره به نوشته ویل دورانت در کتاب تاریخ تمدن گفت: کسانی که تاریخ را نمی خوانند ناچار به تکرارآن هستند.
,وی خاطرنشان کرد:نسل های آینده نسلهایی هستند که باید بتوانند در مورد دفاع مقدس قضاوت کنند، کاری که ما انجام می دهیم در واقع ثبت تاریخ است. این حرکت یک چشم انداز برای تفسیر یک حرکت ایدوئولوژیک نیم قرنه است.
,وی تأکید کرد: بسیاری از خاطرات باید به زبان تصویر تبدیل شود زیرا که قرن بیست و یکم، قرن تصویر و صوت است و ما باید این خاطرات را به ادبیات مینی مال تبدیل کنیم و نگاه ژرفتری به تبدیل تصویری این آثار داشته باشیم.
,خسروی در خصوص کتاب خود “بهآسماننگاه کن” افزود: این کتاب به داستان زندگی عزیزانی می پردازد که در سیستان و بلوچستان خدمت جهادگونه داشته اند و جایی که طبیعت هم با مردم مهربان نیست اینان مهربانانه رفتار کرده اند.
,رونمایی کتاب، خاطره ای ماندگار
, رونمایی کتاب، خاطره ای ماندگار,احمدرضاکاووسی، نویسنده کتاب “روطه جبهه ای به عرض ده متر” با اشاره به دفاع مقدس به عنوان گنجینه ای تمام ناشدنی گفت: درحال حاضر رونمایی از پنج عنوان کتاب دفاع مقدس خاطره ماندگاری است که رقم می خورد استان اصفهان که در دفاع مقدس نقش اساسی داشته نتوانسته آنچنان که باید و شاید این خاطرات را بیان کند.
,وی خاطرنشان کرد: دفاع مقدس ماندگار شده است به دلیل اقتدا به عاشورا و حماسه ای که امام حسین (ع) آفرید و هدف اصلی ما از دفاع مقدس در درجه اول دفاع از ارزشها بود و پس از آن دفاع از آب و خاک کشورعزیزمان ایران.
,وی تصریح کرد: پس از حضور درجبهه دغدغه اصلی من این بود که خاطرات و سلحشوری رزمندگان را بیان کنم و در واقع در عین گفتن واقعیات دفاع مقدس در کتابم سعی کردم تا به حاشیه های جنگ نیز بپردازم.
,در خصوص کتاب “روطهجبههای به عرض ده متر” افزود: این کتاب به خاطرات من از مهرسال ۶۰ تا آخرین روزهای دفاع مقدس می پردازد که از سال۷۰ به صورت تیتروارو از سال۸۰ به صورت تفصیلی به نوشتن آن پرداختم.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه