مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل:

چادرزنی مغایر توسعه گردشگری اردبیل است

چادرزنی مغایر توسعه گردشگری اردبیل است
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل پدیده چادرزنی مسافران در این استان را مغایر توسعه گردشگری دانست
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سبلان‌ما،نادر فلاحی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران خصوص برنامه های اداره کل در راستای استانداردسازی تاسیسات گردشگری تصریح کرد: اینکه در ایام پیک مسافر ما شاهد اقامت بخش عمده ای از مسافران در چادر هستیم مقبول نبوده و مغایر توسعه گردشگری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

وی افزود: به منظور ممانعت از این مهم به دنبال ارتقا استانداردهای خدمات و تاسیسات گردشگری هستیم تا بتوان ماندگاری مسافران را افزایش داد.

,

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اضافه کرد: جذب گردشگر نیازمند تقویت زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری است و به همین منظور اقدامات مختلفی در سطح استان آغاز شده است.

,

استان اردبیل سرویس حمل و نقل وی آی پی ندارد

, استان اردبیل سرویس حمل و نقل وی آی پی ندارد, استان اردبیل سرویس حمل و نقل وی آی پی ندارد,

به گفته فلاحی از جمله اقدامات، حمایت از احداث هتل های پنج ستاره است که در سطح استان احداث دو مورد برنامه ریزی شده است.

,

وی به حمایت از احداث مجتمع های بزرگ آبدرمانی، کمپ های ورزشی، مجتمع های گردشگری و مراکز تفریحی اشاره کرد و بیان داشت: افزایش کمی و کیفی سرویس های بهداشتی و مراکز تفریحی بین راهی و نمازخانه ها نیز می تواند در ماندگاری مسافران موثر باشد.

,

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همچنین ایجاد رستوران‌های استاندارد برای پذیرایی از میهمانان را یادآور شد و بیان داشت: ما در حال حاضر در استان سرویس‌های حمل و نقل وی آی پی نداریم که باید برای ارتقای سیمای گردشگری استان نسبت به ایجاد این سرویس‌ها اقدام شود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه