رئیس کل دادگستری استان بوشهر:
برای برقراری امنیت در فضای مجازی، کسب علم باید لحظه ای باشد
رئیس کل دادگستری استان بوشهر گفت: از آنجا که شاهد توسعه و گسترش روزافزون فضای مجازی در سطح عمومی هستیم بنابراین کارشناسان و مسئولان مربوطه باید علم خود را بطور لحظه ای افزایش داده تا بتوانند فضایی امن ایجاد کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس رئیس کل دادگستری استان بوشهر صبح امروز در نشست تخصصی پلیس فتا و قوه قضاییه با موضوع پی جویی جرائم سایبری حوزه بانکداری الکترونیک گفت: از آنجا که شاهد توسعه و گسترش روزافزون فضای مجازی در سطح عمومی هستیم بنابراین کارشناسان و مسئولان مربوطه باید علم خود را بطور لحظه ای افزایش داده تا بتوانند فضایی امن ایجاد کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس,جمادی افزود: در مجموعه ای که بار اصلی در مقابله و پی جویی و رسیدگی به جرائم فضای سایبر به عهده پلیس فتا و قضات است بنابراین این دو سازمان باید در تعامل بیشتر و نزدیکتر در کنار هم ضمن بالا بردن علم و سواد سایبری خود راهکارهای لازم را در راستای تسریع پرونده های جرائم سایبری استان اتخاذ کنند.
این مقام مسئول سرعت عمل در کشف پرونده های جرائم سایبری را بسیار مهم برشمرد و قضات حاضر در نشست خواستار رسیدگی به موقع شد و اظهارداشت: با توجه به اینکه جرم در فضای مجازی صورت گرفته و امکان دارد هر لحظه ادله و دیجیتال جرم مربوطه از بین برود بنابراین قضات اینگونه پرونده ها را خارج از نوبت رسیدگی کنند.
این مقام ارشد قضایی استان ادامه داد: در تعامل خوب مثبت و سازنده ای که بین پلیس و دستگاه قضایی وجود دارد شاهد رسیدگی بهتر و سریعتر همراه با افزایش کیفیت رسیدگی پرونده ها به خصوص در حوزه فضای مجازی هستیم.
رئیس گل دادگستری استان بوشهر در پایان آگاهی و اطلاع رسانی عمومی را مهمترین گام در پیشگیری از جرائم فضای سایبر دانست و خاطرنشان ساخت: قطعا اگر دانش و سواد سایبری کاربران ارتقاء یابد کمتر اسیر دام های مجازی خواهند شد و اینگونه شاهد افزایش جرائم فضای مجازی نخواهیم بود،البته در همین راستا و در دو سال اخیر شاهد اقدامات شاخصی از سوی پلیس فتا استان هستیم و امیدواریم که این روند با اهتمام مضاعفی پی گیری شود.
حسن پور دادستان مرکزی استان بوشهر نیز در این نشست گفت: از آنجا که امروزه بسیاری از جرائم فضای حقیقی چون سرقت، کلاهبرداری، جعل اسناد و .. به دنیای مجازی انتقال پیدا کرده بنابراین نیازمند تعامل بیشتر دستگاه ها خصوصا با کارشناسان تخصصی این فضا می باشد.
وی مجهول بودن مجرمان در فضای سایبر را عامل اصلی وقوع جرم در این فضا دانست و گفت: بسیاری از مجرمان سایبری با این تفکر که در فضای مجازی شناسایی نخواهند شد دست به جرم می زنند که خوشبختانه با وجود کارشناسان تخصصی در مجموعه پلیس فتا این افراد شناسایی و توسط دستگاه قضایی مجازات خواهند شد.
دادستان مرکزی استان در پایان خواستار برگزاری مجدد اینگونه نشست ها به صورت تخصصی تر و بررسی امورات مربوط به کشف پرونده های سایبری استان شد.
انتهای پیام/
جمادی افزود: در مجموعه ای که بار اصلی در مقابله و پی جویی و رسیدگی به جرائم فضای سایبر به عهده پلیس فتا و قضات است بنابراین این دو سازمان باید در تعامل بیشتر و نزدیکتر در کنار هم ضمن بالا بردن علم و سواد سایبری خود راهکارهای لازم را در راستای تسریع پرونده های جرائم سایبری استان اتخاذ کنند.
,این مقام مسئول سرعت عمل در کشف پرونده های جرائم سایبری را بسیار مهم برشمرد و قضات حاضر در نشست خواستار رسیدگی به موقع شد و اظهارداشت: با توجه به اینکه جرم در فضای مجازی صورت گرفته و امکان دارد هر لحظه ادله و دیجیتال جرم مربوطه از بین برود بنابراین قضات اینگونه پرونده ها را خارج از نوبت رسیدگی کنند.
,این مقام ارشد قضایی استان ادامه داد: در تعامل خوب مثبت و سازنده ای که بین پلیس و دستگاه قضایی وجود دارد شاهد رسیدگی بهتر و سریعتر همراه با افزایش کیفیت رسیدگی پرونده ها به خصوص در حوزه فضای مجازی هستیم.
,رئیس گل دادگستری استان بوشهر در پایان آگاهی و اطلاع رسانی عمومی را مهمترین گام در پیشگیری از جرائم فضای سایبر دانست و خاطرنشان ساخت: قطعا اگر دانش و سواد سایبری کاربران ارتقاء یابد کمتر اسیر دام های مجازی خواهند شد و اینگونه شاهد افزایش جرائم فضای مجازی نخواهیم بود،البته در همین راستا و در دو سال اخیر شاهد اقدامات شاخصی از سوی پلیس فتا استان هستیم و امیدواریم که این روند با اهتمام مضاعفی پی گیری شود.
,حسن پور دادستان مرکزی استان بوشهر نیز در این نشست گفت: از آنجا که امروزه بسیاری از جرائم فضای حقیقی چون سرقت، کلاهبرداری، جعل اسناد و .. به دنیای مجازی انتقال پیدا کرده بنابراین نیازمند تعامل بیشتر دستگاه ها خصوصا با کارشناسان تخصصی این فضا می باشد.
,وی مجهول بودن مجرمان در فضای سایبر را عامل اصلی وقوع جرم در این فضا دانست و گفت: بسیاری از مجرمان سایبری با این تفکر که در فضای مجازی شناسایی نخواهند شد دست به جرم می زنند که خوشبختانه با وجود کارشناسان تخصصی در مجموعه پلیس فتا این افراد شناسایی و توسط دستگاه قضایی مجازات خواهند شد.
,دادستان مرکزی استان در پایان خواستار برگزاری مجدد اینگونه نشست ها به صورت تخصصی تر و بررسی امورات مربوط به کشف پرونده های سایبری استان شد.
,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه